Sıkıntı olmaz, sadece batarya ömrü azalır cihazinizda pil sabitleme varsa onu kullanarak daha az gitmesini sagliyabilirsiniz.
Sabah gün boyu kullandım ve şarjdaydı. Şarjı çıkarınca 10 dakika içinde kapanıyor. Yaklaşık 3-4 saat önce de Kaspersky tam tarama başlattım hâlâ yüzde 1'de. Laptopu tarama için şarjda bırakıp uyuma düşüncem vardı ama o şekilde de neredeyse yaklaşık 24 saat şarjda durmuş oluyor. Laptopun şarjda bu kadar kalması sorun olur mu?
Aralıksız mı takılı?
Arkadaşın bataryasının ölü olduğunu sanmıyorum. Ölü batarya durumu olsa kullanıcı bunu fark eder.Ölü bataryanın patlama riski elektriğin gitme riskinden daha yüksek. Gömülü gelmesi önemli değil 5 tane vida söküp güç kablosunu çıkarabilirsin.
Hocam kendi cihazlarımda aralıksız 10 ay falan şarjdan çıkarmadığım oldu. Tek olacak olan şey bataryanın ömrünün azalması ama 24 saatten bir şey olmaz.Aralıksız mı takılı?
Arkadaşın bataryasının ölü olduğunu sanmıyorum. Ölü batarya durumu olsa kullanıcı bunu fark eder.
Aralıksız mı takılı?
Sabah gün boyu kullandım ve şarjdaydı. Şarjı çıkarınca 10 dakika içinde kapanıyor. Yaklaşık 3-4 saat önce de Kaspersky tam tarama başlattım hâlâ yüzde 1'de. Laptopu tarama için şarjda bırakıp uyuma düşüncem vardı ama o şekilde de neredeyse yaklaşık 24 saat şarjda durmuş oluyor. Laptopun şarjda bu kadar kalması sorun olur mu?
Bu tarz bir durumda sadece batarya mı zarar görür yoksa laptop'un kendisi de etkilenir mi bundan?şişme ve patlama riski yüksek olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.