Laptopun bir gün boyunca şarjda durması sorun olur mu?

Sabah gün boyu kullandım ve şarjdaydı. Şarjı çıkarınca 10 dakika içinde kapanıyor. Yaklaşık 3-4 saat önce de Kaspersky tam tarama başlattım hâlâ yüzde 1'de. Laptopu tarama için şarjda bırakıp uyuma düşüncem vardı ama o şekilde de neredeyse yaklaşık 24 saat şarjda durmuş oluyor. Laptopun şarjda bu kadar kalması sorun olur mu?

Hayır sorun olmaz benim laptopum 3 aydır şarjdan çıkmadı.

Ölü bataryanın patlama riski elektriğin gitme riskinden daha yüksek. Gömülü gelmesi önemli değil 5 tane vida söküp güç kablosunu çıkarabilirsin.
Arkadaşın bataryasının ölü olduğunu sanmıyorum. Ölü batarya durumu olsa kullanıcı bunu fark eder.
Aralıksız mı takılı?
Hocam kendi cihazlarımda aralıksız 10 ay falan şarjdan çıkarmadığım oldu. Tek olacak olan şey bataryanın ömrünün azalması ama 24 saatten bir şey olmaz.

Sabah gün boyu kullandım ve şarjdaydı. Şarjı çıkarınca 10 dakika içinde kapanıyor. Yaklaşık 3-4 saat önce de Kaspersky tam tarama başlattım hâlâ yüzde 1'de. Laptopu tarama için şarjda bırakıp uyuma düşüncem vardı ama o şekilde de neredeyse yaklaşık 24 saat şarjda durmuş oluyor. Laptopun şarjda bu kadar kalması sorun olur mu?

Hiçbir sorun olmaz %100 olunca güç almayı keser voltajı azalınca geri otomatik dolar. 1 salise bile düşse geri çalışır sorun olmaz. Bataryasız laptopları 1 ay bile şarjda bıraksanız sorun olmuyor bataryayı çıkarıp takın güvenmezseniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı