brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 10 Eylül 2023 #11 3 şüpheli hocam.
Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 10 Eylül 2023 #12 450909 dedi: Kim olduğu farketmez suçlu sizce kim demişsin ben de 1. seçeneğin suçlu olduğunu düşünüyorum. Bence 1. seçenek suçu kabul etmemek için 2 haftadır kullanmadığı süsünü veriyor. Böyle şak diye çözerim olayları işte Genişletmek için tıkla... yok hocam 2 haftadır tatilde laptop bende evdeyim laptop afyon ben bursa ama 2 ve 3. 2 haftadır afyonda
450909 dedi: Kim olduğu farketmez suçlu sizce kim demişsin ben de 1. seçeneğin suçlu olduğunu düşünüyorum. Bence 1. seçenek suçu kabul etmemek için 2 haftadır kullanmadığı süsünü veriyor. Böyle şak diye çözerim olayları işte Genişletmek için tıkla... yok hocam 2 haftadır tatilde laptop bende evdeyim laptop afyon ben bursa ama 2 ve 3. 2 haftadır afyonda
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 10 Eylül 2023 #13 3. supheli. Bir şeye zarar geldiginde hem kullanmamış gibi görünmek hemde uzun zaman geçsin de olay hafiflesin mantığında davranmış
3. supheli. Bir şeye zarar geldiginde hem kullanmamış gibi görünmek hemde uzun zaman geçsin de olay hafiflesin mantığında davranmış
Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 10 Eylül 2023 #15 Silinen üye dedi: 3. supheli. Bir şeye zarar geldiginde hem kullanmamış gibi görünmek hem de uzun zaman geçsin de olay hafiflesin mantığında davranmış Genişletmek için tıkla... Aynısı anlatıyorum yok ben kapattigimda bir şey yoktu diyor neden şarja takmadin diyoruz üşendim diyor.
Silinen üye dedi: 3. supheli. Bir şeye zarar geldiginde hem kullanmamış gibi görünmek hem de uzun zaman geçsin de olay hafiflesin mantığında davranmış Genişletmek için tıkla... Aynısı anlatıyorum yok ben kapattigimda bir şey yoktu diyor neden şarja takmadin diyoruz üşendim diyor.
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 10 Eylül 2023 #16 Yunus creqtive efe dedi: Aynısı anlatıyorum yok ben kapattigimda bir şey yoktu diyor neden şarja takmadin diyoruz üşendim diyor. Genişletmek için tıkla... Kardeşim de akıllı saatimi kirdiginda aynısını yapmıştı hocam. Kesinlikle 3 kırmış bilgisayarı haberi yokmuş gibi davranıyor.
Yunus creqtive efe dedi: Aynısı anlatıyorum yok ben kapattigimda bir şey yoktu diyor neden şarja takmadin diyoruz üşendim diyor. Genişletmek için tıkla... Kardeşim de akıllı saatimi kirdiginda aynısını yapmıştı hocam. Kesinlikle 3 kırmış bilgisayarı haberi yokmuş gibi davranıyor.
Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 10 Eylül 2023 #17 Silinen üye dedi: Kardeşim de akıllı saatimi kirdiginda aynısını yapmıştı hocam. Kesinlikle 3 kırmış bilgisayarı haberi yokmuş gibi davranıyor. Genişletmek için tıkla... Şu an zaten 10 senelik PC ci gibi konuşuyor bize
Silinen üye dedi: Kardeşim de akıllı saatimi kirdiginda aynısını yapmıştı hocam. Kesinlikle 3 kırmış bilgisayarı haberi yokmuş gibi davranıyor. Genişletmek için tıkla... Şu an zaten 10 senelik PC ci gibi konuşuyor bize
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 10 Eylül 2023 #18 Dedektif gibiyim şak diye çözüldü olay
OuzhanT Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #19 Yunus creqtive efe dedi: Aynısı anlatıyorum yok ben kapattigimda bir şey yoktu diyor neden şarja takmadin diyoruz üşendim diyor. Genişletmek için tıkla... 3 numaralı kişi masum rolünü oynuyor hocam. Yani suçlu 3 numaralı kişi. Tamir parasını fazlasıyla almayı unutmayın.
Yunus creqtive efe dedi: Aynısı anlatıyorum yok ben kapattigimda bir şey yoktu diyor neden şarja takmadin diyoruz üşendim diyor. Genişletmek için tıkla... 3 numaralı kişi masum rolünü oynuyor hocam. Yani suçlu 3 numaralı kişi. Tamir parasını fazlasıyla almayı unutmayın.
Eşref Bey Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 586 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #20 3 suçlu. S*lağa yatıyor.