Çözüldü Laptopun ekranı HDMI kablosu olmadan çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

serkancoban1989

Centipat
Daha fazla  
2022 yılında Windows'a gelen bir güncellemeyi yapıp laptopumu kapattım ve sabahında ekranı simsiyahtı. Üst kısmında birkaç çizgi vardı bende sonra çözüm olarak HDMI kablosu ile televizyon aracılığıyla ekranımı görüntüledim. Başka bir gün TV'yi açmadan HDMI kablosunu bağladım ve ekran ayarını 144Hz'den 60 Hz'e çektim. Bilgisayarımın ekranı çalıştı şu anda olduğu gibi görüntü verdi fakat ne zaman kabloyu çıkarsam aynı sorun meydana geliyordu. Ne gibi bir sorun olabilir? 1 yıldır laptopumu böyle kullanıyorum sürekli kullandığım içinde teknik servise gönderme fırsatım olmadı.

Çözüm
Geçen sene bilgisayarcıya götürmüştüm ekranında bir arıza olmuş çok ilginç bir şekilde adam yeni ekran taktı düzeltti, eski ekranımı da aldım ne olur ne olmaz diye.
Büyük ihtimalle geçerli Hz değerinden fazla bir değer girdiniz ve böyle oldu. 60 Hz ile sıkıntı olmamış. Bu şekilde devam edebilirsiniz.

Büyük ihtimalle geçerli Hz değerinden fazla bir değer girdiniz ve böyle oldu. 60 Hz ile sıkıntı olmamış. Bu şekilde devam edebilirsiniz.

Sanırım yanlış anladınız laptopun kendi ekran değeri 144Hz zaten 1 yıl öyle kullandım sorunsuz bir anda güncellemeden sonra böyle oldu.

Sistem geri yükleme veya temiz kurulum yapıp deneyebilirsiniz.

Geçen sene bilgisayarcıya götürmüştüm ekranında bir arıza olmuş çok ilginç bir şekilde adam yeni ekran taktı düzeltti, eski ekranımı da aldım ne olur ne olmaz diye.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…