Laptopun ekranında çizgiler çıktı

• Konuyu başlatan mres
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 74

mres

Decapat
Daha fazla  
Aniden çizgiler çıktı. Başta ekrandan sandım, başka monitöre bağlayınca çizgi görünmediği için. Ama dâhilî ekran kartı olan AMD'yi kaldırınca sorun düzeldi. Sürücüyü yeniden yükledim ama aynı sorun, demek ki donanımsal. AMD'yi hiç kullanmadan sadece NVIDIA ile kullansam sorun olur mu? Zaten oyunları NVIDIA ile oynuyorum. Bana ne önerirsiniz, yaptırılmalı mı yoksa NVIDIA ile mi kullanayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile farklı bir driver sürümünü kurmayı deneyebilirsin düzelmezse NVIDIA ile devam edersin sadece şarjın daha hızlı gider ve birazcık daha fazla ısınır laptopun.

DDU ile farklı bir driver sürümünü kurmayı deneyebilirsin düzelmezse NVIDIA ile devam edersin sadece şarjın daha hızlı gider ve birazcık daha fazla ısınır laptopun.
Devre dışı bıraktığımda düzelmişti chatgpt ye uydum bide bios tan dynamic graphicsi discrete graphics yaptım şimdi AMD komple yok ve çizgiler geri geldi anlamadım nasıl oluyor

AMD'yi geri de getiremiyorum çünkü BIOS'ta bu seçenek tekrar çıkmıyor dynamicse alamıyorum indirincede olmuyor sadece NVIDIA aktif ve çizgiler var çok ilginç BIOS'a dokunmadan önce düzelmişti halbuki

@mres hocam muhtemelen laptopun ekranına görüntü veren kabloda bir sorun var isterseniz bilgisayarcıya götürün. Daha kesin bir sonuç olur elinizde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• mres

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı