TylerDurdenAynıBen Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.641 Makaleler 1 Çözümler 18 14 Haziran 2022 #1 Discord'da kamera açınca gri bir resim çıkıyor. Daha önce çalışıyordu ama şimdi ne oldu anlamadım.
Çözüm 3 3 357180 14 Haziran 2022 Kameralar yazılımsal olarak kapatılabiliyor hocam, benim bilgisayarda kamera tuşu var kapalı olunca kamerayı algılamıyor ve aynı ekranı veriyor.
Kameralar yazılımsal olarak kapatılabiliyor hocam, benim bilgisayarda kamera tuşu var kapalı olunca kamerayı algılamıyor ve aynı ekranı veriyor.
Wyr Ssd Femtopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 4 14 Haziran 2022 #2 TylerDurdenAynıBen dedi: Discord'da kamera açınca gri bir resim çıkıyor. Daha önce çalışıyordu ama şimdi ne oldu anlamadım. Eki Görüntüle 1419282 Genişletmek için tıkla... Discord'daki ayarlardan aygitlar kisminda kullanilan aygiti kontrol ettinizmi. Artı 0 Eksi
TylerDurdenAynıBen dedi: Discord'da kamera açınca gri bir resim çıkıyor. Daha önce çalışıyordu ama şimdi ne oldu anlamadım. Eki Görüntüle 1419282 Genişletmek için tıkla... Discord'daki ayarlardan aygitlar kisminda kullanilan aygiti kontrol ettinizmi.
3 357180 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 887 Çözümler 3 14 Haziran 2022 #3 Kameralar yazılımsal olarak kapatılabiliyor hocam, benim bilgisayarda kamera tuşu var kapalı olunca kamerayı algılamıyor ve aynı ekranı veriyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Kameralar yazılımsal olarak kapatılabiliyor hocam, benim bilgisayarda kamera tuşu var kapalı olunca kamerayı algılamıyor ve aynı ekranı veriyor.
KS KS TylerDurdenAynıBen Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.641 Makaleler 1 Çözümler 18 14 Haziran 2022 #4 357180 dedi: Kameralar yazılımsal olarak kapatılabiliyor hocam, benim bilgisayarda kamera tuşu var kapalı olunca kamerayı algılamıyor ve aynı ekranı veriyor. Genişletmek için tıkla... Lenovo idepad laptop kullanıyorum. Sizin dediğiniz gibi F8'e basınca kamera engeli kalktı şuan kamera açabiliyorum teşekkürler. Artı 0 Eksi
357180 dedi: Kameralar yazılımsal olarak kapatılabiliyor hocam, benim bilgisayarda kamera tuşu var kapalı olunca kamerayı algılamıyor ve aynı ekranı veriyor. Genişletmek için tıkla... Lenovo idepad laptop kullanıyorum. Sizin dediğiniz gibi F8'e basınca kamera engeli kalktı şuan kamera açabiliyorum teşekkürler.