Laptopun kapağı uzun süre açık bırakılırsa ne olur?

alestaa

Decapat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller. Benim merak ettiğim bir şey var. Laptopumu menteşe ömründen kazanmak için sürekli kapağını aç kapa yapmak yerine nadiren kapatıyorum. Genelde kapak açık ama Windows üzerinden kapat diyerek kapatıyorum(güç tuşuna basarak değil).şimdi merak ettiğim şey şu bir de laptop standı üzerinde duruyor. Gece uyurken bile o şekilde oluyor. Sizce uzun vadede cihaza zarar verir mi, yoksa işim bitince kapağını kapatıp stanttan tamamen indimeli miyim?

Dosya Ekleri

• IMG_4936.jpeg
    IMG_4936.jpeg
    121 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_4937.jpeg
    IMG_4937.jpeg
    129,4 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba iyi sosyaller. Benim merak ettiğim bir şey var. Laptopumu menteşe ömründen kazanmak için sürekli kapağını aç kapa yapmak yerine nadiren kapatıyorum. Genelde kapak açık ama Windows üzerinden kapat diyerek kapatıyorum(güç tuşuna basarak değil).şimdi merak ettiğim şey şu bir de laptop standı üzerinde duruyor. Gece uyurken bile o şekilde oluyor. Sizce uzun vadede cihaza zarar verir mi, yoksa işim bitince kapağını kapatıp stanttan tamamen indimeli miyim?
Sıkıntı olmaz, kapatıp açarsan çok uzun vadede gevşemeler oluşur.

Nedir bu laptopun fiyatı? İçinde ne var?

Nedir bu laptopun fiyatı? İçinde ne var?

Lenovo LOQ 15 i7 RTX 4060 hocam şu anki fiyatı nedir bilmemde ben Teknosa'dan almıştım kampanya vardı.

Kapatıp açsanda sorun olmaz bu kadar takma 2-3 yıla belki gevşer servis sıkıştırır onu da basit işlem bu şekilde düşürürseniz hasar görür ekran dikkat edin.

Teşekkürler hocam uyarınızıda dikkate alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı