Y yukionii Picopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 215 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Ocak 2021 #1 Merhabalar, sorum bu. Laptopumu kapattığımda bazen bayağı sıcak oluyor. Kapattıktan sonra ekranı direkt indirince de malum ısı alışverişinden ekran da ısınıyor. Bu da beni acaba bu durum ekrana zarar verir mi diye düşündürdü.
Merhabalar, sorum bu. Laptopumu kapattığımda bazen bayağı sıcak oluyor. Kapattıktan sonra ekranı direkt indirince de malum ısı alışverişinden ekran da ısınıyor. Bu da beni acaba bu durum ekrana zarar verir mi diye düşündürdü.
S Sen Kimsin56536 Picopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 59 16 Ocak 2021 #11 yukionii dedi: Evet, kapatıyorum ve şarja takıyorum. Sağ kısımda kırmızı bir ışık yanıyor ve dolduğunda beyaza dönüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bunu hiç bilmiyordum. Artı 0 Eksi
yukionii dedi: Evet, kapatıyorum ve şarja takıyorum. Sağ kısımda kırmızı bir ışık yanıyor ve dolduğunda beyaza dönüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bunu hiç bilmiyordum.
KS KS Y yukionii Picopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 215 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Ocak 2021 #12 Sen Kimsin56536 dedi: Hocam ben bunu hiç bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Sanırım masaüstü kullanıcısısınız. Artı 0 Eksi
Sen Kimsin56536 dedi: Hocam ben bunu hiç bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Sanırım masaüstü kullanıcısısınız.
S Sen Kimsin56536 Picopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 59 16 Ocak 2021 #13 yukionii dedi: Sanırım masaüstü kullanıcısısınız. Genişletmek için tıkla... Aynen. Artı 0 Eksi