Laptopun kötü yanları nelerdir?

Pil sorunu yaşarsın, performans sorunu yaşarsın, ısınma sorunu yaşarsın, bütçen ne bilmiyorum fakat laptoplar daha pahalı. Bütçeni bilmiyorum ama aynı bütçe ile daha kaliteli bir masaüstü toplayabilirsin. Teknik bir arızada çözümü uzun sürer, bakımı daha zor... Böyle sürer gider.
 
Bilgisayarını okula götürüp getirecek bir üniversite öğrencisine verilecek en salakça tavsiye olduğu gibi bazıları için gerçekten daha mantıklı.
Hiçbir bölümde okula bilgisayar götürüldüğüne şahit olmadım. Genelde üniversitenin kendi bilgisayarları kullanılıyor. Yurtta Lost dizisini bitirecekse ayrı tabi. :D
 
@nemo Ben kendi laptobum ile sınava girdim. :D Okula götürüp sınav uygulamaydı ve bilgisayarımızda yazılımlar yüklüydü. Kağıt dağıttı hoca gerekli bilgiler vererek ne yapacağımızı da daha önceden gösterip eğitimini de vermişti ve öyle kendi bilgisayarımda okulda sınavı halletmiştim. Bilgisayarı olmayan okul bilgisayarıyla girmişti sınava. Çünkü karabalık olunca ve bazı bilgisayarlar da sorun olunca bilgisayarı olan getirsin kendi bilgisayarında sınava girmemiz söylenmişti. Bilgisayarı olmayan sağlam bilgisayarlarda sınava girmişti. Bu anlattığım ise üniversite yıllarıydı. Diğer türlü proje ve uygulama dersleri laboratuvar dolu olunca sınıfa getirip hoca anlatıp kendi bilgisayarımızda uyguluyorduk.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı