baran_yldzzzz Kilopat Katılım 20 Haziran 2019 Mesajlar 50 9 Mart 2025 #11 MehmetWezon dedi: Hocam nemli dediğiniz yorgan veya örtüden bahsediyorsunuz üstünde beklemesi sıkıntı yaratmaz üstünde kalması yani takmayın bu kadar kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam teşekkür ederim
MehmetWezon dedi: Hocam nemli dediğiniz yorgan veya örtüden bahsediyorsunuz üstünde beklemesi sıkıntı yaratmaz üstünde kalması yani takmayın bu kadar kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam teşekkür ederim
Ic3zy Picopat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 280 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #12 baran_yldzzzz dedi: Peki uzun vade dediğiniz ne kadarlık bir süre hocam. Genişletmek için tıkla... Birkaç ay. baran_yldzzzz dedi: Hayır yani yorgan zaten sıktığında öyle su damlayacak kadar ıslak değildi hocam zaten o yüzden sıvı temas olmadığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... O kadardan bir sorun olmaz.
baran_yldzzzz dedi: Peki uzun vade dediğiniz ne kadarlık bir süre hocam. Genişletmek için tıkla... Birkaç ay. baran_yldzzzz dedi: Hayır yani yorgan zaten sıktığında öyle su damlayacak kadar ıslak değildi hocam zaten o yüzden sıvı temas olmadığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... O kadardan bir sorun olmaz.
baran_yldzzzz Kilopat Katılım 20 Haziran 2019 Mesajlar 50 9 Mart 2025 #13 Ic3zy dedi: Birkaç ay. O kadar da bir sorun olamz. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam teşekkür ederim KupadeArjantin dedi: Uzun vadede sorun yaratır mı demiş fanları altta olduğu için uzun vadede içindeki bileşenlere zarar verir. Genişletmek için tıkla... peki bundan sonra bunun önüne geçmek için yapabilecrğim bir şey var mı yani daha kuru yerlerde falan tutmak dışında
Ic3zy dedi: Birkaç ay. O kadar da bir sorun olamz. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam teşekkür ederim KupadeArjantin dedi: Uzun vadede sorun yaratır mı demiş fanları altta olduğu için uzun vadede içindeki bileşenlere zarar verir. Genişletmek için tıkla... peki bundan sonra bunun önüne geçmek için yapabilecrğim bir şey var mı yani daha kuru yerlerde falan tutmak dışında
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.688 Makaleler 5 Çözümler 276 9 Mart 2025 #14 Kesin yorumda bulunmak güç ancak nemli yüzeyde çalışmanın bu kadar kısa sürede cihazı bozabileceğini düşünmüyorum şahsen.
Kesin yorumda bulunmak güç ancak nemli yüzeyde çalışmanın bu kadar kısa sürede cihazı bozabileceğini düşünmüyorum şahsen.