Laptopun şarj aleti patladı

Bilgisayar eski ve küçük bir şehirde yaşıyorum daha şarj aletini bulamadım.
Yüzde 95 ihtimal ile şarj aleti bilgisayar yerine kendini feda etmiştir. Ama denemeden bilemezsin.

Bilgisayarcılarda veya ikinci el ürün satın yerlerde bulabileceğiniz düşünüyorum. Ben teşekkür ederim, geçmiş olsun.

Şehirdeki bütün bilgisayarcılara sordum ana ondan olmadığını söyledirler acaba internetten bulabilir miyim?

Şehirdeki bütün bilgisayarcılara sordum ana ondan olnadığını söyledirler acaba internetten bulabilir miyim?
Bulursan internetten bulursun zaten. Soket aynı olduğu sürece aynı voltaj ve amperde herhangi bir şarj aletide olur.

Şehirdeki bütün bilgisayarcılara sordum ana ondan olmadığını söyledirler acaba internetten bulabilir miyim?

İnternette her türlü bulabilirsiniz. Hepsiburada, Trendyol gibi sitelerde bulunma ihtimali oluyor bazen önce oralara bakın derim sonra ikinci el sitelerine bakın.

Bulursan internetten bulursun zaten. Soket aynı olduğu sürece aynı voltaj ve amperde herhangi bir şarj aletide olur.

Peki teşekkür ederim.

İnternette her türlü bulabilirsiniz. Hepsiburada, Trendyol gibi sitelerde bulunma ihtimali oluyor bazen önce oralara bakın derim sonra ikinci el sitelerine bakın.

Teşekkür ederim.

Peki soketin aynı olduğunu nasıl bileceğim?

Acaba voltaj aynı olmasa bir şey olur mu eski şarj aleti 45 volt yeni bulduğum 90.

Son düzenleme:
Peki teşekkür ederim.

Teşekkür ederim.

Acaba voltaj aynı olmasa bir şey olur mu eski şarj aleti 45 volt yeni bulduğum 90.

Şarj soketinin fotoğrafını buraya atın veya internette şarj soket tiplerine bakıp anlayabilirsiniz.
Voltaj konusunda ise tam net bir şey bilmiyorum hocam ne desem yalan olur onu araştırın derim.

Peki teşekkür ederim.

Teşekkür ederim.

Voltaj aynı olmalı. Amperi daha fazla olsa da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…