Laptopun şarjı 0 olarak gözüküyor ve kapanmıyor

sorungaç

Femtopat
Daha fazla  
Şarjım 6-7 civarlarındayken laptopu direkt kapağını kapatarak kapattım kapamadan önce şarja takmıştım. Sonra ise birkaç dakika (10-15 dakika) şarj olmasını bekledim sonra açtığımda şarj 0 olarak gözüküyordu ve şu an şarjı 0 olarak gözüken laptopumla 10 15 dakika internette dolaştıktan sonra cevap bulamadığım için yazıyorum. Bilgisayar kapanmıyor yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ne güzel iște kapanmayan bir laptopunuz var(!) pil sağlığına bakma imkanınız varsa bakın yok ise bașka batarya takıp deneyin

Şarjım 6-7 civarlarındayken laptopu direkt kapağını kapatarak kapattım kapamadan önce şarja takmıştım. Sonra ise birkaç dakika (10-15 dakika) şarj olmasını bekledim sonra açtığımda şarj 0 olarak gözüküyordu ve şu an şarjı 0 olarak gözüken laptopumla 10 15 dakika internette dolaştıktan sonra cevap bulamadığım için yazıyorum. Bilgisayar kapanmıyor yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Bir yere giderken laptopu açık bırak mümkünse afk bırakabileceğin bir oyunda bırak daha hızlı bitmesi için fişinide çek ille kapanıcaktır sonra kapanınca biraz öyle kalsın 1 saat mesela bırak sonra aç şarja tak olması lazım benimde öyle bir sorun vardı çözdüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı