Bilgi için teşekkür ederim.2 haftadan bir boşaltsan yeter.
Pilin ömründeki en önemli faktör %20'nin altına düşürmemek, %20'nin altına düştü mü içindeki kimyasallar bozuluyor. Boşaltırken bunun altına düşürme.
Windows 10'da pil sağlığı raporu oluşturma diye aratırsanız videolu anlatımı var.Pil sağlığına nerden bakabilirim?
Intel ekran kartında güç sekmesinden yüzde olmasa bile bakabiliyorsunuz.Pil sağlığına nerden bakabilirim?
Windows 10'da pil sağlığı raporu oluşturma diye aratırsanız videolu anlatımı var.
@KeReM BeY gülünecek bir şeyi yok yalan bilgi vermiyorum.Eki Görüntüle 1325902
Bilemem bende Huawei MateBook var, kendi yazılımındaki bu ayarı hep açık tutuyorum 2 senedir.Hocam yazılım konsundan bilmem ama 7/24 şarjda olan laptop ile ayda bir hafta da bir pil sıfırlayan laptop arasındaki farkı gördüm gözümle (iki laptopunda donanımı aynı)
hocam sağolun baktım PC 6 aylık falan nerdeyse azalmamış bile pil sağlığıWindows 10'da pil sağlığı raporu oluşturma diye aratırsanız videolu anlatımı var.
@KeReM BeY gülünecek bir şeyi yok yalan bilgi vermiyorum.Eki Görüntüle 1325902
Teknoloji ile birlikte piller de gelişti. Yani o tam dolur boşalt sonra bi süre sonra tekrar doldur gibi saçma şeyleri unutun. Yeni çıkan cihazların hepsi pil sağlığını koruma üzerine çıkar.hocam sağolun baktım PC 6 aylık falan nerdeyse azalmamış bile pil sağlığı
Acer extensa 215-53G kullanıyorum piyasaya çıkalı 2 yıl oldu sanırım.Teknoloji ile birlikte piller de gelişti. Yani o tam dolur boşalt sonra bi süre sonra tekrar doldur gibi saçma şeyleri unutun. Yeni çıkan cihazların hepsi pil sağlığını koruma üzerine çıkar.
Bilemem bende Huawei Matebook var, kendi yazılımındaki bu ayarı hep açık tutuyorum 2 senedir?
Eki Görüntüle 1325916
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.