Laptopun şarjı kaç ayda bir bitirilmeli?

• Konuyu başlatan uuua
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2.529

uuua

Hectopat
SSD veya HDD modeli
KINGSTON OM8PCP3512F-AA (SSD)
Her zaman prizde kullanıyorum kaç ayda bir prizden çıkarıp sarjını bitirmem gerek?

Windows 10'da pil sağlığı raporu oluşturma diye aratırsanız videolu anlatımı var.
@KeReM BeY gülünecek bir şeyi yok yalan bilgi vermiyorum.Eki Görüntüle 1325902

Hocam yazılım konsundan bilmem ama 7/24 şarjda olan laptop ile ayda bir hafta da bir pil sıfırlayan laptop arasındaki farkı gördüm gözümle (iki laptopunda donanımı aynı)

Hocam yazılım konsundan bilmem ama 7/24 şarjda olan laptop ile ayda bir hafta da bir pil sıfırlayan laptop arasındaki farkı gördüm gözümle (iki laptopunda donanımı aynı)
Bilemem bende Huawei MateBook var, kendi yazılımındaki bu ayarı hep açık tutuyorum 2 senedir.

hocam sağolun baktım PC 6 aylık falan nerdeyse azalmamış bile pil sağlığı
Teknoloji ile birlikte piller de gelişti. Yani o tam dolur boşalt sonra bi süre sonra tekrar doldur gibi saçma şeyleri unutun. Yeni çıkan cihazların hepsi pil sağlığını koruma üzerine çıkar.

Teknoloji ile birlikte piller de gelişti. Yani o tam dolur boşalt sonra bi süre sonra tekrar doldur gibi saçma şeyleri unutun. Yeni çıkan cihazların hepsi pil sağlığını koruma üzerine çıkar.
Acer extensa 215-53G kullanıyorum piyasaya çıkalı 2 yıl oldu sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…