Laptopun tamirciye gitmesine ihtiyaç var mı?

Zararlı diyem duymuştum ters akım yapabilirmiş. Ama benim görüşüm(tamamıyla anlık bir düşünce) fanların arasına bir uzun iğne sıkıştırıp çekersem süpürgeyle bir şey olacağını düşünmüyorum.

Hocam evde elektrik kaçağı var alakasız şekilde masanın demirine dokunduğum zaman ekran gidip geliyor. Tabii bir yere kadar ikisi de zararlı ama pek de bir şey olacağını düşünmem. İğne de mantıklı ama denemenizde fayda var işiniz garanti olsun. Dediğim işlem sadece fanları ufak tefek açar onun dışında tabii ki bir bakımın yerini tutmaz hocam belirteyim.

Hocam evde elektrik kaçağı var alakasız şekilde masanın demirine dokunduğum zaman ekran gidip geliyor. Tabii bir yere kadar ikisi de zararlı ama pek de bir şey olacağını düşünmem. İğne de mantıklı ama denemenizde fayda var işiniz garanti olsun. Dediğim işlem sadece fanları ufak tefek açar onun dışında tabii ki bir bakımın yerini tutmaz hocam belirteyim.
videolarını izledim hocam. batarya ile anakartı bağlayan kablonun bağlantısını kesmek gerekiyormuş. ben gene hp teknik servislerinden birini arıyacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı