Last of Us 2 öneriyor musunuz?

  • Konuyu başlatan Silinen üye 266150
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 612
Bence Joel'ın ölüm sahnesi aşırı saçmaydı. İlk oyunda 14 yaşındaki bir kıza bile güvenmeyen Joel ikinci oyunda tanımadığı 15-20 kişilik silahlı bir gruba gidip adını söylüyor ve yardım istiyor. Ucunda ölüm bile olsa Joel böyle bir şey yapacak birisi değil.
Şahsen ben ilk oyundaki gibi bağlanamadım oyuna. Ama kesinlikle mekanikleri, grafikleri ve oynayışı harika. Hikaye açısından ilk oyun bence çok daha güçlüydü. 500 TL verebilirseniz bence alın.
 
Son düzenleme:
İlk hikayenin mükemmeliğine kıyasla oynanış açısından çok fazla gelişse de hikaye olarak berbattı bence.
Kesinlikle size katılıyorum en azından oyun sonunda
Abby i öldür ve bağışla gibi seçenekler olmalıydı. Hikaye çok tutarsız ve açıkçası böyle rezil bir hikayeyi oynamak istemiyorum isterse dünyanın en iyi grafikleri olsun.
Şahsen ben ilk oyundaki gibi bağlanamadım oyuna. Ama kesinlikle mekanikleri, grafikleri ve oynayışı harika. Hikaye açısından ilk oyun bence çok daha güçlüydü. 500 TL verebilirseniz bence alın.
500 TL'yi asla hak eden bir oyun olduğunu düşünmüyorum grafiklere,dublaja, kaliteli sinematikler ve bu kadar emeğe saygım var. Ancak hikaye kesinlikle rezalet ve saçmalık. Açıkçası benim için büyük hayal kırıklığı oldu bence zaten oyunu hikayesi için oynamiyorsaniz. O zaman açık dünya oynayın grafikleri harika zaten.
 
500 TL mi ?? Cidden 500 TL mı nasıl 500 TL'ya !
Ben 30 TL'lik Kalvyem ve 50 TL'lik mousema bunu yapamam.
Evet hocam yanlış duymadınız bu saçmalığa 500 TL isteniyor birim paradan ve harcanan emeğe belki degebilir. Ama gerçekten ilk oyun bu kadar guzel iken ikinci oyunun bu kadar berbat olması gerçekten garip. Oyunun devam serisini karsilaştirmiyorum. Ses,grafik,altyazılar ve motor, bunlar gelişse de işte o lanet ve iğrenç hikaye amaçsız yapıyor oyunu ve ortaya Farcry (Farcry'ı kotulemiyorum bu arada sadece benzetme) benzerimsi bir oyun çıkıyor. Tek fark açık dünya olmaması işte.
 

Geri
Yukarı