Lateral Raise yaparken sol omuz sağ omuzdan daha çok yanıyor

Fear69

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Radeon Rx 580
İşlemci: İ3-9100F
Anakart: Asus Prime H310M-K R2.0
SSD: Ritek 2.5 SATA III 512GB
RAM: 16GB
Lateral yaparken sol omzum bayağı yanarken sag omzum bir tik yaniyor sadece. Sorun nedir 5, 6 aydir boyle?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ omzunuz daha güçlü, sol omzunuz daha zayıf olabilir. Yani sağ omzunuza daha fazla ağırlık gerekirken, sol omzunuz zayıf olduğu için daha iyi çalışıyor olabilir. Kesin bir şey diyemeyiz.

Dumbbell ile yapıyorsanız, makinede deneyin.

Hocam lateral makinesi yok bizde ikisini 12 kg ile calisiyorum esit bir sekilde hocam. Fakat sol daha cok yaniyor.

Sağ omzunuz daha güçlü, sol omzunuz daha zayıf olabilir. Yani sağ omzunuza daha fazla ağırlık gerekirken, sol omzunuz zayıf olduğu için daha iyi çalışıyor olabilir. Kesin bir şey diyemeyiz.

Dumbbell ile yapıyorsanız, makinede deneyin.

Hocam son olarak sag omuzumda genel bir ağrı var bilek güreşi yaparken o agriyi hissediyorum bir de front Rise yaparken 4 aydir da bu agri var.

Son düzenleme:
Hocam lateral makinesi yok bizde ikisini 12 kg ile calisiyorum esit bir sekilde hocam. Fakat sol daha cok yaniyor.

Hocam son olarak sag omuzumda genel bir ağrı var bilek güreşi yaparken o agriyi hissediyorum bir de front Rise yaparken 4 aydir da bu agri var.
büyük ihtimal zedelemişsin ki omuz 1 kere sakatlanınca geçmiyor maalesef. Zamanla güçlendirerek aşabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı