A Ahmetd45 Yoctopat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #11 ErenM21 dedi: Onun önerdiği parfümler genelde belli o yüzden yazmadım. Aklımda paragon vardı da almaya çok niyetli değilim. Genişletmek için tıkla... Niye önceden deneyimlemediğin için mi
ErenM21 dedi: Onun önerdiği parfümler genelde belli o yüzden yazmadım. Aklımda paragon vardı da almaya çok niyetli değilim. Genişletmek için tıkla... Niye önceden deneyimlemediğin için mi
ErenM21 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 542 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #12 Ahmetd45 dedi: Niye önceden deneyimlemediğin için mi Genişletmek için tıkla... Hiç koklamadım kör alış yapmaya korkuyorum bir de sıcak havaya gitmez diyorlar.
Ahmetd45 dedi: Niye önceden deneyimlemediğin için mi Genişletmek için tıkla... Hiç koklamadım kör alış yapmaya korkuyorum bir de sıcak havaya gitmez diyorlar.
A Ahmetd45 Yoctopat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #13 Hebalcı dekant diye bi sayfa var emre geldinin parfümleri 3 mllik satıyor 50 60 tl gibi fiyatı var koskoca şişe alacağına böyle daha iyi olur
Hebalcı dekant diye bi sayfa var emre geldinin parfümleri 3 mllik satıyor 50 60 tl gibi fiyatı var koskoca şişe alacağına böyle daha iyi olur
ErenM21 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 542 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #14 Ahmetd45 dedi: Hebalcı dekant diye bir sayfa var emre geldinin parfümleri 3 ML'lik satıyor 50 60 TL gibi fiyatı var koskoca şişe alacağına böyle daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Öyle de çok pahalı oluyor ya. Biliyorum o sayfayı da ufacık testera 50 TL verip üstüne kargo ödemek direkt parfüme kör alış yapmaktan pahalı oluyor.
Ahmetd45 dedi: Hebalcı dekant diye bir sayfa var emre geldinin parfümleri 3 ML'lik satıyor 50 60 TL gibi fiyatı var koskoca şişe alacağına böyle daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Öyle de çok pahalı oluyor ya. Biliyorum o sayfayı da ufacık testera 50 TL verip üstüne kargo ödemek direkt parfüme kör alış yapmaktan pahalı oluyor.
A Ahmetd45 Yoctopat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #15 Hocam initou rehab muazzam bişeymiş harbiden buram buram kokuyor ve tam bi. Kış kokusu cidden sağol
ErenM21 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 542 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #16 Ahmetd45 dedi: Hocam initou rehab muazzam bişeymiş harbiden buram buram kokuyor ve tam bi. Kış kokusu cidden sağol Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam daha dinlenmediyse daha da kaliteli oynuyor dinlendikçe. Ahmetd45 dedi: Hocam initou rehab muazzam bişeymiş harbiden buram buram kokuyor ve tam bi. Kış kokusu cidden sağol Genişletmek için tıkla... Başka parfüm de aldın mı hocam? Son düzenleme: 1 Ekim 2024
Ahmetd45 dedi: Hocam initou rehab muazzam bişeymiş harbiden buram buram kokuyor ve tam bi. Kış kokusu cidden sağol Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam daha dinlenmediyse daha da kaliteli oynuyor dinlendikçe. Ahmetd45 dedi: Hocam initou rehab muazzam bişeymiş harbiden buram buram kokuyor ve tam bi. Kış kokusu cidden sağol Genişletmek için tıkla... Başka parfüm de aldın mı hocam?