Launcher indirdikten sonra Kaspersky pdm: Trojan. Win32.generic tespit etti

Denizz00

Femtopat
Daha fazla  
Virüssüz olduğunu düşündüğüm bir Launcher indirdim. Ünlü birisinin Launcher'i virüslü olmasını düşünmüyordum. Zaten Kaspersky'ın bir hatasıda olabilir diye yine de isim yazmayacağım. Launcher'i indirdikten sonra Kaspersky bu uyarıyı verdi ve dosyayı sildi. Başka bir konuda Kaspersky'ın algılayamadığı şeylere trojan diyebileceğini söylemişler ama yine de sormak istedim. Bu virüs olabilir mi ve temiz kurulum yapmama gerek var mı?

Virüssüz olduğunu düşündüğüm bir Launcher indirdim. Ünlü birisinin Launcher'i virüslü olmasını düşünmüyordum. Zaten Kaspersky'ın bir hatasıda olabilir diye yine de isim yazmayacağım. Launcher'i indirdikten sonra Kaspersky bu uyarıyı verdi ve dosyayı sildi. Başka bir konuda Kaspersky'ın algılayamadığı şeylere trojan diyebileceğini söylemişler ama yine de sormak istedim. Bu virüs olabilir mi ve temiz kurulum yapmama gerek var mı?
Ünlü birisi kullanıyor diye Launcher indirmek mantıksız olmuş bence. Sponsorluk diye bir şey var. Ya da ünlü birisi dediğin kişi bot basıp kendini ünlü etmiş olabilir. Launcherin ismini vermeniz daha sağlıklı olur belki. Bilen varsa ya da biliyorsam yardımcı olurum.

Ünlü birisi kullanıyor diye Launcher indirmek mantıksız olmuş bence. Sponsorluk diye bir şey var. Ya da ünlü birisi dediğin kişi bot basıp kendini ünlü etmiş olabilir. Launcher'in ismini vermeniz daha sağlıklı olur belki. Bilen varsa ya da biliyorsam yardımcı olurum.

Kişinin kendi yaptığı Launcher bot basmış biride değil bayağı bilinen biri. Yine de söylemesem daha iyi çünkü Kaspersky'ın böyle bir hatası olduğunu görmüştüm ve Launcher sahibini zora sokmak istemem.

Kişinin kendi yaptığı Launcher bot basmış biride değil bayağı bilinen biri. Yine de söylemesem daha iyi çünkü Kaspersky'ın böyle bir hatası olduğunu görmüştüm ve Launcher sahibini zora sokmak istemem.
Güncel olarak Kaspersky kullanan birisi değilim. Tabii ki her program %100 oranında doğruluk payına sahip değildir ama dediğim gibi Launcher adını paylaşmanız belki sorununuzun çözümlenmesi için daha iyi olur. Siz bilirsiniz yinede ^^

Zora sokmazsınız hocam merak ediyorum hangi Launcher bu?

Geri
Yukarı