Diğer Lazer epilasyon önerisi

İnspire

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, daha önce 2 farklı yere lazer epilasyona gittim fakat istediğim sonucu bir türlü alamadım. Vücudum aşırı kıllı özellikle sırtımdaki ve ensemdeki kıllardan rahatsız oluyorum. Daha önce lazer epilasyona gidip de sonuç alan varsa bana yer tavsiyesinde bulunabilir mi? Yer tavsiyesi dışında (sanırım birkaç çeşit lazer cihazı varmış) lazer cihazının nasıl olması gerektiği konusunda da bilgilendirebilir misiniz? 2 kere gittim ve sonuç alamadığım için bu sefer nispeten iyi sonuç almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 2 kere gittim derken 2 seans mi gittiniz? Eger oyleyse o sayida yeterli olmaz zaten. 10 seansa kadar cikiyor bu lazer epilasyon seanslari
Hayır hocam ilk gittiğim merdiven altı bir yerdi yaklaşık 12-14 seans gittim sonra bıraktım orayı.
Daha sonrakinde 9 seans buz lazer olarak iddia edilen yere gittim ama hiç verim alamadım seans sırasında dökülmelerim oluyodu ama bırakınca eski haline döndü. Yani makinaların çakma olduğunu düşünüyorum bu sefer bu işi iyi yapan orijinal makina kullanan bir yere gitmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…