Onun için evde kullanılabilir aletler var sanırım. Daha küçük çaplı lazerleme işlemi yapıyor ve önceden epilasyon yaptırmış kişilerde kılın tekrar çıkması önlüyor.Değdiği kesindir, ama vücudunuz inatçıysa uzun bir sürenin ardından tekrar epilasyon yapılan yerlerde kıl tüy çıkar.
Onlarında bir ömrü var hocam içlerindeki batarya ömrünü dolduruyor 1-2 sene içinde.Onun için evde kullanılabilir aletler var sanırım. Daha küçük çaplı lazerleme işlemi yapıyor ve önceden epilasyon yaptırmış kişilerde kılın tekrar çıkması önlüyor.
E tabi bitince değiştirmek lazım. Habire epilasyona para baymaktansa bu aletler kullanılabilir.Onlarında bir ömrü var hocam içlerindeki batarya ömrünü dolduruyor 1-2 sene içinde.
Aslında şu an epilasyon cihazı almaktansa gidip yaptırmak daha uyguna geliyorE tabi bitince değiştirmek lazım. Habire epilasyona para baymaktansa bu aletler kullanılabilir.
Aşırı kıllıyım ama açık tenliyim.Ben almıştım zamanında ev tiplerinden, philips markaydı şuan bilmiyorum ben yıllar oldu alalı ama bi işe yaramaz onlar. Normal epilasyon yaptır, açık tenliysen sorun olmaz tabi aşırı kıllı değilsen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.