nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 2 Aralık 2020 #11 Yapmayın öyle şeyler. Güvenlik güçlerini saymıyorum bile, tuttuğunuz kişilerle hiç hoş olmayan anılarınız olabilir.
Yapmayın öyle şeyler. Güvenlik güçlerini saymıyorum bile, tuttuğunuz kişilerle hiç hoş olmayan anılarınız olabilir.
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 2 Aralık 2020 #12 Yapmamanızı öneririm. Küçükken bir dayıya lazer tutmuştum. Dayı beni 1 ay kovaladı yav.
drogbaformalı Decapat Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 194 2 Aralık 2020 #13 MyYiğitX dedi: Beyler, gece bir binaya lazer tutsam polise verseler o evde oturanlar cezam ne olur? Genişletmek için tıkla... Biz gece Halı sahanın çukur tarafına yatıp kapşonları takıp lazer tutardık evlere. Gelen olduğu zaman pire gibi kaçardık. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2020
MyYiğitX dedi: Beyler, gece bir binaya lazer tutsam polise verseler o evde oturanlar cezam ne olur? Genişletmek için tıkla... Biz gece Halı sahanın çukur tarafına yatıp kapşonları takıp lazer tutardık evlere. Gelen olduğu zaman pire gibi kaçardık.
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 2 Aralık 2020 #14 Polisi bilmem de, evine lazer tuttuğun şahıs tarafından yakalanırsan cezan belli. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2020
drogbaformalı Decapat Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 194 2 Aralık 2020 #15 cryptolocker dedi: Polisi bilmem de, evine lazer tuttuğun şahıs tarafından yakalanırsan cezan belli. Genişletmek için tıkla... Yakalandığımızı kim söylemiş yaw.
cryptolocker dedi: Polisi bilmem de, evine lazer tuttuğun şahıs tarafından yakalanırsan cezan belli. Genişletmek için tıkla... Yakalandığımızı kim söylemiş yaw.
4 479980 Decapat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 742 Çözümler 1 16 Haziran 2022 #16 Küçük kuzenimle beraber şakasına tutmuştuk bir ay önce.Adam işsiz gibi bizi aramış ve polise vercekmiş
Küçük kuzenimle beraber şakasına tutmuştuk bir ay önce.Adam işsiz gibi bizi aramış ve polise vercekmiş
Talhas_z5z Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 803 Çözümler 1 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #17 Ters birinin evine tutarsan dayak yersin hem bahsettiği sanırım oyuncak lazer ne göz bozar ne de kimse umursar yani milletin evinin duvarına tutsan kimsenin haberi bile olmaz.
Ters birinin evine tutarsan dayak yersin hem bahsettiği sanırım oyuncak lazer ne göz bozar ne de kimse umursar yani milletin evinin duvarına tutsan kimsenin haberi bile olmaz.