En profesyoneli iRacing. Ancak yüksek maliyetler sebebiyle Assetto Corsa'ya mahkumuz.
Araba oyunu sormuyor muhtemelen arkadaş yarış simülasyonu soruyor.Hocam arabalar oyunu kapsamında şu an en iyisi Forza Horizon 5
Forza Horizon çok farklı bir kategori. Arcade oyunu o. Ne bir gerçekçi araç mekaniği var, ne bir gerçekçi kontrol sistemi var. Kötülemek için söylemiyorum tabi ki. Arcade araba oyunları kategorisinin en iyisi şuan Forza Horizon 5. Ancak konu sahibinin sorduğu kategori çok farklı. Simulasyon ile arcade arasındaki farkları anlamak lazım.Hocam arabalar oyunu kapsamında şu an en iyisi Forza Horizon 5
Konumuz Profesyonel Racing oyunları ama sadece eğlenmek için bakacaksak NFS derdim.Hocam arabalar oyunu kapsamında şu an en iyisi Forza Horizon 5
Kesinlikle katılıyorum. Aynı klasmana gerekirse Forza Motorsports'u da koyarım, Gran Turismo'yu da.Forza Horizon çok farklı bir kategori. Arcade oyunu o. Ne bir gerçekçi araç mekaniği var, ne bir gerçekçi kontrol sistemi var. Kötülemek için söylemiyorum tabi ki. Arcade araba oyunları kategorisinin en iyisi şuan Forza Horizon 5. Ancak konu sahibinin sorduğu kategori çok farklı. Simulasyon ile arcade arasındaki farkları anlamak lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.