League of Legends bot lane şampiyon önerisi

mustaine

Megapat
Katılım
11 Nisan 2020
Mesajlar
7.433
Çözümler
58
Yer
Anaheim, Los Angeles, CA
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,

Öncelikle oyun tarzımdan ve deneyimlerimden bahsedeyim; oyunu ilk 2016 yılında oynadım. Bayağı bir oynadım ama sonra uzunca bir ara verdim. Şimdi de tekrar sıfırdan başlamak istedim ve haliyle oyunu unutmuşum. Birkaç maç oynadıktan sonra kendime en uygun koridorun bot lane olduğuna karar verdim. Support olarak da oynayabilirim ancak tercihim ADC'dir. Oyun stili olarak çok agresif oynamıyorum. Sadece tehdit altına girersem ve sadece prem yanımdaysa saldırıyorum. Daha yeni yeni başladığım için çok agresif oynamıyorum haliyle. Farm odaklıyım. Ezreal oynamıştım ve çok kolay geldi. Farklı şeyler denemek istediğimi fark ettim.

Bana güzel ve yeni başlayanları çok zorlamayacak bir hero önerir misiniz bot lane için? Mavi öz sıkıntım yok şu anda. Şimdiden teşekkürler :)
 
Samira düşünmüştüm ama özellikleri mesafeye göre değiştiği için karıştırırım diye bulaşmadım. Bakayım Kai'sa'ya. Teşekkürler :)
Samira nerf yedi şuan pek bir gücü yok ilk çıktığı zaman 28 maç %92 WR oranıyla başarılı bir şekilde Nautilus prem ile her oyunu taşıyorduk ancak son 2 yamadır o eski gücünden eser yok, şuan gerçekten "Tahsildar" itemi bitmiş Kai'sa çok güçlü.
 
Tasiyicida Ezreal ve Varustan baska hero oynamiyorum ama destek olarak Nautilus bir numara. En son ne zaman bozgun aldigimi hatirlamiyorum. PC dilini Ingilizce yaptim insallah ceza yemem. Klavyeyi de mecbur Ingilizce kullaniyorum sildim diger dilleri.
 
Samira, Senna, Aphelios. Senna'yı genelde destek rolünde oynuyorlar ama olsun.

Hocam Senna oruçlu şu an sadece SUP'ta oynamak daha mantıklı
Twitch Draven Kai'Sa Yasuo(11.6 yamasında buff yecek daha op olur) önerdiğim Hero'lar biraz zor daha kolay istersende Tristana Lucian Jhin gibi Hero'lara yönel.
 
PC dilini Ingilizce yaptim insallah ceza yemem. Klavyeyi de mecbur Ingilizce kullaniyorum sildim diger dilleri.

Yok hocam sıkıntı olmuyor rahat olun :)
Hocam arkadaş Hero önerisi istemiş siz LoL oynamayın diyorsunuz konu ile alakası ne?

Hocam ben de baya önyargılıydım da nedense maçlarımda hep çok kibar insanlar geldi :D Sağ olsunlar çok yardımcı oldular 😌 Kıyamet yakındır sanırım 😂
 

Yeni konular

Geri
Yukarı