League of Legends dikey senkronizasyon kapalı görünmesine rağmen açık

İşletim sistemi
Windows 10

KaanCeylan

Femtopat
Katılım
29 Nisan 2021
Mesajlar
97
Arkadaşlar LoL'de dikey senkronizasyon kapalı olduğu halde açık gibi oluyor ve FPS'm sabitleniyor. Her maç girişinde açıp kapatmaktan sıkıldım artık ne yapabilirim? Dikey senkronizasyon kapalı ancak açık gibi olup FPS sabitleniyor, kapatıp açıyorum oluyor, oyundan çıkıp gidince yine eskisi gibi oluyor. Yardım edin lütfen.
 
Config'le oynamadım ki hiç PC'yi de yeni aldım ilk olarak LoL indirdim Game dvr da kapalı ancak sürekli 60 FPS sabitliyor kendini anlamadım oyun içinde kapatıp açınca düzeliyor Riot desteğe yazsam yardım ederler mi?

Yazmanızı öneririm ama 3 yaşındaki çocuğa anlatır gibi anlatın yoksa anlamıyorlar.
 
Config'le oynamadım hiç olduğu gibi girdim hocam.

Tek çare sürekli kapatıp açmak gibi duruyor yarın buraya yazılanları denerim olmazsa her oyun başı aç kapa yaparım.

Bu arada aynı soruna benzer bir şeyde bende var. 120 FPS'e sabitliyor aynı sorun mudur? Ben 60 FPS'e sabitlemediği için onla alakası yoktur diyordum.
Monitörüm 120 Hz.
 
Bu arada aynı soruna benzer bir şeyyde bende var. 120 FPS'e sabitliyor aynı sorun mudur? Ben 60 FPS'e sabitlemediği için onla alakası yoktur diyordum.
Monitörüm 120 Hz.

Evet aynı sorun benim de ekranım 75 Hz 75 sabitleniyor 60 Hz ekranda da denedim bu sefer 60 Hz sabitliyor. Yani ekranın kaç Hz ise ona göre sabitliyor.
 
Evet aynı sorun benim de ekranım 75 Hz 75 sabitleniyor 60 Hz ekranda da denedim bu sefer 60 Hz sabitliyor. Yani ekranın kaç Hz ise ona göre sabitliyor.

Ben Alt+Tab'la alakalı bir sorun zannediyordum. 😯 her 120 FPS sabitlediğinde sürekli Alt+Tab yapıp çözmeye çalışıyordum o zaman sorun genel tek çare güncellemeyi beklemek.
Ah riot games ah. Valorant da hiçbir sorun yokken lolde neden var 144 Hz monitör alana kadar bununla idare ediyim dedim ancak riotun rezilliği bakalım monitör şart .
 
Ah Riot Games ah. Valorant da hiçbir sorun yokken LoL'de neden var 144 Hz monitör alana kadar bununla idare edeyim dedim ancak Riot'un rezilliği bakalım monitör şart.

Riot'a bu sorunu yazdığınızda cevap olarak ne yazdıklarını da buraya yazar mısınız merak ediyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı