League of Legends hesabı aldım fakat geri alındı

Adama bu site maddelerinin gereğinde üye olurken kabul ettiğini ve tatlı yolla çözemezsek mahkemeye gideceğini söyle. Muhtemelen geri adım atacaktır.
Kişiye siteyle ortak olarak 24 saat süre tanıdık. Kişi yanıt vermiyor üstüne üstelik hesapta maç atmaya devam ediyor. Küstah bir dolandırıcıya rastladık herhalde. :D
 
Başlıkta gördüğünüz gibi 1 ay önce bir League of Legends hesabı satın almıştım. Biliyorum hesap satışı ve alışını desteklemiyor Riot. Ama hesap cazipti ve satın aldım. Hesabı satın aldıktan 1 ay sonra hesabı satıcı bir yolla geri almış. Site yetkilileri ile satıcıyla bir diyalog oluşturduk. Satıcı ilk önce inkar etti. Ardından ben kanıtlarıyla sunduğumda yazdıklarıma bir yanıt vermedi. Site yetkilileri bana suç duyurusunda bulunmamı tavsiye etti. Sitenin mesafeli satış sözleşmesinde "
5.2.: Satıcı site üzende satış yaptığı hesap, oyun içi eşyalar vb. ürünlerde satış sonrası destek vermekle yükümlüdür. Hesabın geri alınması vb. durumlarda sorumluluk satıcıya aittir ve alıcının zararını karşılamakla yükümlüdür." yazıyor. Karmaşık bir olay farkındayım. Sizce bunun sonucu ne olur? Suç duyurusunda bulunayım mı? Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler.

Hesap çalıntıdır geri alamazsın zaten ya çalıntı ya da banlı oluyor hesaplar.
 
Paranızı geri alabilir misiniz bilmiyorum ama eğer yapmak isterseniz Riot destek ekibine o kişinin hesabını sattığını kanıtlayabilirseniz hesaba perma ban atarlar. Sonuçta hesap alım-satım yasak olduğu için sizde haksız duruma düşüyorsunuz satan kişide.
 

Geri
Yukarı