League of Legends Mordekaiser başlangıçta ne alınmalı?

walterpinkman

Hectopat
Oyunu tam olarak bilmiyorum, sadece Mordekaiser'ı oynamayı az çok biliyorum. Başlangıçta ve sonlarda hangi eşyaları almam gerektiğini bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?

Oyunu tam olarak bilmiyorum, sadece Mordekaiser'ı oynamayı az çok biliyorum. Başlangıçta ve sonlarda hangi eşyaları almam gerektiğini bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?

500k morde tecrübemle hayatımda hiç ilk item yüzük çıkmadım. Matchup ne olursa olsun morde kalkanla başlaması daha iyi. 2. skill W aç bu seni early fightlarında daha güçlü yapar (herkes e açıyor biliyorum early de büyü nufuzu işlevsiz). Ana itemler rylai ve vadiyaran şeklindeydi ama yeni itemlere çok hakim değilim daha Build düşünmedin onlarla. Bu 2 ana itemi aldıktan sonra karşı takıma göre zırh ya da mr çıkabilirsin.

Doran kalkanıyla başlayıp ilk item rylai ve sonrasında off tank çıkacaksan vadiyaran, tank çıkacaksan çelik yürek alabilirsin.

Çelikyürek Build'i için ilk item rylai sonra çelikyürek en son uğursuz koruma lazım fakat çelikyürek 2. item olacağı için kasması zor olacaktır fakat rylaiden kaçamayacakları için Zed Katarina tarzı çarlar dışında kolay yük toplanır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı