League of Legends neden başka ülkeye geçiyorlar?

İsrafil Uygur

Decapat
Katılım
18 Aralık 2020
Mesajlar
82
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar neredeyse LoL oynayan Türklerin çoğu başka ülkeye geçiyor. İnsanlar feedlediği için mi yapıyor? O yüzdense ben de geçeceğim. Hangi ülkeye geçeyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçme. EUW'a geçiyorlar ama EUW'un %80'i Türk zaten ve daha toxicler. Pingin boş yere artmasın TR'de kal.
 
Türk insanının çoğu kanser ve kıskanç olduğu için oyuncuların da çoğu kanser o yüzden euw a geçiyorlar ama geçenlerde kanser orayı da kanserliyorlar. Kanser insan her ülkede var ama bu kadar çoğunlukta yok.
 
Ben West'te oynuyorum TR cidden rezalet bir server. Küfür edeninden tut bilerek feedlemeye kadar her pislik var. West'te de var bunlardan ama adam gidip feedlemiyor. Sana gank gelmiyor fightlara gelmiyor falan en azından feedlemiyor. Ve oyunu kazanabiliyorsun. Ayrıca West'te küfür oranı çok az chatte konuşma bile olmuyor.

Geçme. Euw'a geçiyorlar ama Euw'un %80'i Türk zaten ve daha toxicler. Pingin boş yere artmasın TR'de kal.

West'in %80i Türk falan değil. İlk 5 10 Level'ken 2 3 Türk gelebilir fakat rankedlarda 0 Türk var üst üste 50 oyun girin 2 3 Türk anca gelir.
 
Geçme. EUW'a geçiyorlar ama EUW'un %80'i Türk zaten ve daha toxicler. Pingin boş yere artmasın TR'de kal.
300'e yakın maçım var, 10 tane Türk denk gelmiştir.

Zaten Türkler kendini hemen belli ediyor. 2 gang yedikden sonra "Jung Diff GG 15 Ff" yazıp ağlamaya başlıyorlar.

Arkadaş listemde 300 tane arkadaş ekli. Alman, Fransız, İtalyan. Bir çok milletten var, hiç biri gang yedikten sonra ağlamıyor.
 
EUW geçeceksen tavsiyem nickin veya chat konuşmalarında Türk olduğunu belli etme. Çünkü EUW'nin neredeyse yarısı Türk oyunculardan oluşuyor (Özellikle unranked veya düşük ELO'da).

Ben zamanında geçip denedim. Fakat ping artışını da göz önünde bulundurunca geçtiğime pek değmedi. En iyisi TR sunucusunda kalıp, özellikle dereceli maçlarda oyun başlar başlamaz /sustur all yazıp, TAB'dan takım arkadaşlarının pinglerini açmak. En azından küfür görmek zorunda kalmazsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı