League of Legends Perma Ban Yedim

Ben de her seferinde oyun için sinirleniyorsun, oyun için küsüyorsun az mantıklı düşün dedim. 1 yıldır falan sürekli kavga ediyoruz, her kavgamızda istemiyorum seni hayatımda falan diyor. Ben arkadaşlığımızı sürdürmeye çalıştıkça arkadaş bozmaya niyetliydi. Artık yüzsüz gibi peşinde dolanamam ben de insanım. Her gün kavga etmektense tek seferde kavga edip yolları ayırmak daha iyi oldu bence.
Hocam gördüğüm en garip konulardandı. Size hayatınızda başarılar....
 
Küfürden nasıl ban yenilir anlamıyorum 2013 yılından beri aynı hesap ile oynuyorum sayısız küfürler edilmiştir. Bence adam seçiyorlar. Yeni hesapların daha çabuk ban yediğini gördüm. Bu oyunda hiç küfür etmedim diyen yalancıdır bu arada.
 
Nasıl ban yiyorsunuz? Gerçekten şaşırıyorum. Ben de bazen küfür ediyorum ama siz dozunu çok kaçırıyorsunuz herhalde. Daha sohbet banı bile yemedim. Öyle hiç küfür etmeyen bir oyuncu da değilim. Bazen sinirlenip yardırıyorum.



Maalesef yok.
 
Dostum perma hesap tamamen gider. Geri donusu normal kullanici icin yok fakat bir kez acildigini gordum. Fakat bu arkadas unluydu. Bu yuzden hic medet umma. Ayrica arkadasinla hesap paylasiyormussun. Hangi mac yuzunden perma yedigine bakabilirsin.
 
LoL de arkadaşmış, akrabaymış dinlemeyeceksin. Bende kuzene verdim hesabı baktım küfürden ceza yedirmiş hemen değiştirdim şifreyi 8 senedir Max. 3 günlük ceza yedim.
 
Arkadaşlar Blitzcrank Bot'un verdiği cevapta 20 oyunda 6 rapor yediğim yazıyor. Ban yememe sebep olan 3 oyun var. Onların sadece ikisinde küfür var ki ben dediğim gibi oyunda çok küfür eden birisi değilimdir. Gerçekten çok sinirlenmiştim. Hakettiğimi düşünüyorum madem çözülemiyor konu kilitlenebilir.
 
Beni de bir oyunda kışkırttılar. Küfür etmedim. Onlar etti. Allah'ıma, kitabıma, Atatürk'e küfür etti.

Bende ona win vermek istemediğim için kendi (alt) koridorumdan çıkıp orta koridora gidiyorum, XP'sini böldüm, flaş ile killerini çaldım.

Oyundan çıktıktan sonra hesap değiştirdim Weste geçtim, tekrar TR'ye geçince feedback geldi. %100 perma yemiştir.

Tavsiyem: küfür etmeden, sadece gidin ve koridoruna, oyununu trolleyin. Bunu Riot tespit edemiyor. KS atmak da suç değil. Ama küfür suç.

Madem trolleyeceksin, böyle trolle. Sesli davet ederse gitme. 13 yaşında bebeler sana küfür edecek. Bizzat başıma geldi. TR'de sıkıldım bu trollerden. Madem oyundan zevk almayacağım, kimse almasın. Düşüncem yanlış, ama pişman değilim. Yine olsa yine troller, yine LP kaybederim. Liseli bebelere oyun kazandıracak diye kendimi yırtmam.
 

Geri
Yukarı