Aynen.Bedava RP kazanabileceğin bir yer yok. Onu unut. Tek ihtimal yayıncıların çekilişlerde dağıttıkları. Bir de ufak miktar lazım olunca RIOT abi veriyor 3-5 bir şeyler.
Aynen.Bedava RP kazanabileceğin bir yer yok. Onu unut. Tek ihtimal yayıncıların çekilişlerde dağıttıkları. Bir de ufak miktar lazım olunca RIOT abi veriyor 3-5 bir şeyler.
Hocam bende bilmiyorum ki ama tonla kod atıyorlar Chat'e herkes teşekkür ediyor dua eden bile var.
Oyundan biri mi? Yoksa özel chatten mi geliyor.
Maçtaki normal oyuncu adam atıyor herhalde bot falan hepside çalışıyor herhalde dediğim gibi dua ediyorlar az daha at diye yalvarıyorlar sizde 1 2 level hesap açıp deneyin belki size de gelir.
Şu aralar League of Legends oynuyorum ve yasuo seviyorum, oynuyorum biraz işte. İdare eder diyebileceğiniz şekilde. Bir skin almak için RP gerekiyor ama oyuna daha yeni başladım yani belki 1 hafta sonra bırakacağım. Bedava RP kazanabileceğimiz siteler var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.