League of Legends satın alınan unranked hesap ban yer mi?

Daha fazla  
Merhaba, LoL'e yeniden başlamaya karar verdim. Ancak elimde 30 Level bir hesap yoktu. Sıfırdan kasmak da çok uzun süreceği için unranked hesap aldım. Bu hesaplar her koşulda ban yiyor mu?

Merhaba, LoL'e yeniden başlamaya karar verdim. Ancak elimde 30 Level bir hesap yoktu. Sıfırdan kasmak da çok uzun süreceği için unranked hesap aldım. Bu hesaplar her koşulda ban yiyor mu?

Botlarla kasıldıysa ban olabilir hatta çoğu kişi ban yememesine rağmen aslına Riot hesapların satıldığını öğrenirse banlıyor. (Galiba Riot'un biraz çalışması gerek.)

Hesap satışı yasak. Belli olur ise ban yer. Hesaba çok para verdi iseniz kişi geri alabilir. Tek bir ticket ile geri almak çok kolay. Alım satım yapmanızı tavsiye etmem.

5 yıl sonra bile hesabı geri alabilirler basit bir ticket ile.

Sıfırdan kendine ait bir hesap açmak her zaman daha sağlıklıdır. İçin rahat eder.

Botlarla kasılmışsa 1 Ticket'e ban yersin. Ama elle kasılan 30 Level unranked hesaplar var, onlardan ban yemezsin. Senin için daha maliyetli olur. Ben zamanında 3-4 tane falan satmıştım. Elle kasmıştım. Ban riski sıfır. Ama bot kastıysa dediğim gibi, biri anlar ve ticket atarsa ban yersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı