League of legends yeni başlayanlara tavsiyeler

Beyler sizce 4800 itibar puanına Miss Fortune mi? Yoksa Lee Sin mi?(İkisinide daha önce hiç oynamadığım için bilmiyorum)

Beyler sizce 4800 itibar puanına Miss Fortune mi? Yoksa Lee Sin mi?(İkisinide daha önce hiç oynamadığım için bilmiyorum)
Miss Fortune ADC, Lee Sin Jungler ama topta ve midde de oynanıyor Lee Sin'le. Hangi rolde daha çok oynuyorsan ona göre al. Lee Sin'de ustalaşmak daha zor ama daha eğlenceli bir de.

Ben oyuna yeni başladım Lee Sin alsam çok zorlanır mıyım? Senin dediğin gibi Lee Sin'de ustalaşmak zor ama oynaması çok zevkli diyorlar.

Lee Sin'i aldım

Son düzenleyen: Moderatör:
Oha Dota çok daha zor. Hem minion alman gerek hem Deny'laman gerek, ölünce para gidiyor, item düşüyor, kırılabiliyor vs... Yani 2 kere ölürsen oyundan siliniyosun direk....

LoL, DotA 2'nin basitleştirilmiş hali gibi. İlk LoL'e başlamıştım, onu saatlerce oynadıkatan sonra DotA 2 garip gelmişti. Herolara verdiğiniz komutları anında yapmamaları, gecikme sürelerinin olması oyunu pingli gibi oynamanıza neden oluyor. LoL'den sıkıldım, DotA 2 oynayayım dedim ve DotA 2 artık daha zevkli gelmeye başladı Atmosfer ve çevre etkileşimi olarak çok büyük farklar var. Böyle giderse LoL'ü tamamen bırakacağım.

Eğer sen 2005'te DotA'ya başlasaydın bırakamazdın. [ Bkz: Ben ]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…