League of Legends'da FPS Sabitleme

Magic_Lord

Hectopat
Katılım
27 Şubat 2014
Mesajlar
604
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Ben bu oyunu ilk yüklediğim zaman 30 fps veriyordu ama hiç değişmiyordu hep sabitti. Birkaç yıl sonra tekrar yüklediğimde 10 fps alıyordum ve savaştığım zaman bu değer düşüyor veya artıyordu. Kalitesini düşürünce fps arttı fakat savaştığım kısımda fps yine düşüyor. Şimdi fps'yi nasıl sabitlerim ? Oyunun donmaması için en düşük ayarda oynuyorum fakat savaşırken gene düşüyor. Nasıl tek değerde sabitleyeceğimi anlatabilir misiniz?
 
FPS'yi bu şekilde yükselterek sabitlemenin yolu yoktur. Ancak çok yüksek FPS değerleri alıyorsanız 60'a sabitleyebilirsiniz. FSP bilgisayarınızın donanımına bağlıdır. Savaş sırasında animasyonlar arttığı için FPS düşmesi normal. En düşük ayarlarda oynuyorsanız biraz daha yükseltmek için sürücüleri güncelleyin ve bilgisayarınıza bakım yapın. İşlemcinizin veya ekran kartınızın fanı tozlandıysa ya da termal macunu eskidiyse performans olumsuz etkilenebilir.
 
hocam en düşük ayarlarda LoL gibi bir oyunda o fps değerlerini alıyorsan sistemi yenileme vaktin gelmiş demektir. En kötü bakım yap çünkü çok düşük fps alıyorsun
 

Yeni konular

Geri
Yukarı