League of Legends'e başlanmalı mı?

Akeron

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Gün içerisinde genel olarak ders çalışıyorum ve birkaç saat boş zamanım oluyor akşamları ama bunu değerlendirecek bir şey bulamıyorum. O kafayla kitap falan da okuyacak halim olmuyor. Fallout, Far Cry gibi oyunları denedim ama hiç eğlenemedim sanırım rekabet arıyorum. League of Legends isimli arkadaşı indireyim mi?
Aşırı toxic mi topluluğu?
Bağımlılık yapma olasılığı gerçekten yüksek mi?

Gün içerisinde genel olarak ders çalışıyorum ve birkaç saat boş zamanım oluyor akşamları ama bunu değerlendirecek bir şey bulamıyorum. O kafayla kitap falan da okuyacak halim olmuyor. Fallout, Far Cry gibi oyunları denedim ama hiç eğlenemedim sanırım rekabet arıyorum. League of Legends isimli arkadaşı indireyim mi?
Açıkçası beni ilk 2 yıl pek bağımlı yapamadı, hatta dönem dönem bıraktım, bence indirilir, ama sohbet kapalı oynaman lazım, zaten muhtemelen ilk oyunlarında felaket kötü oynarsın, başta anneni ve diğer aile üyelerini, dinini vesaire seviyorsan, sohbet kapalı oyna.

Topluluğu toxic ama mute atıp oyununa bakmayı denersin
İndir istersen ama arkadaşların en az elmas zümrüt ise seviyelerine yetişmen zaman alır.
Bağımlılık sana bağlı oyun oynamayı seversen evet sevmezsen hayır.
Kim neden oynamayı sevdiği bir oyuna bağımlı olmasın.
Zevk alırsan her oyun gibi bağımlı olursun.

Oyun çok sinir bozucu,yani iyi oynamanız gerekir. Sürekli ölürseniz çok sinirlenip oyundan soğuyabilirsiniz,ve bir süre sonra bağımlılık yapar,oyundan çıkamazsınız. Akıl sağlığınız için oynamamanızı öneriyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı