League of Legends'e başlanmalı mı?

Arkadaşlar teşekkürler yanıtlar için; başlamak istiyordum ama oyun birçok kişide garip bir şekilde bağımlılık yapmış ve bence bu bir tesadüf değil. Başlamayı düşünmüyorum şimdi çünkü derslerimi etkileyebilir gibi.
Bu foruma LoL ile ilgili ne bir şey sorulur ne tavsiye alınır. Hero önerisi istesen cevap olarak LoL bırak derler, hiçbir yoruma bakma git oyna hoşuna gidip gitmediğine bakarsın. Ben 4-5 yıldır oynuyordum yarım yıl oldu girip bakmadım çünkü bağımlısı değilim. LoL bağımlılık yapıyor diye söylenip 7/24 CS'ye sarıyorlar, CS'ye bağımlılık yapıyor dediklerini de göremezsin zaten. Her Online oyunun amacı oyuncuyu içeride tutmaktır yani iradesiz biriysen ne oynarsan oyna bağımlısı olursun.

Komiksiniz. Eminim senden fazla LoL oynamışımdır çünkü benim ilk oynadığım oyundu bana akıl veren olsa bende oynamazdım şu an bırakalı 1-2 yıl oluyor.

Hocam sizi kastettiğimi zannetmiyorum maalesef buradaki çoğu kişi dedim kendi üstünüze alınmanıza gerek yok.

Komiksiniz. Eminim senden fazla LoL oynamışımdır çünkü benim ilk oynadığım oyundu bana akıl veren olsa bende oynamazdım şu an bırakalı 1-2 yıl oluyor.

Ya dostum ne yaşadın en fazla Allah aşkına allahına mı sövdüler anlamıyorum 6. sınıfta TR zeri sıralamasında 30 ve 7. oldum neden bahsediyorsun neden bıraktın anlat.

Bu foruma LoL ile ilgili ne bir şey sorulur ne tavsiye alınır. Hero önerisi istesen cevap olarak LoL bırak derler, hiçbir yoruma bakma git oyna hoşuna gidip gitmediğine bakarsın. Ben 4-5 yıldır oynuyordum yarım yıl oldu girip bakmadım çünkü bağımlısı değilim. LoL bağımlılık yapıyor diye söylenip 7/24 CS'ye sarıyorlar, CS'ye bağımlılık yapıyor dediklerini de göremezsin zaten. Her Online oyunun amacı oyuncuyu içeride tutmaktır yani iradesiz biriysen ne oynarsan oyna bağımlısı olursun.

Güzel cevabın için teşekkür ederim.

Gün içerisinde genel olarak ders çalışıyorum ve birkaç saat boş zamanım oluyor akşamları ama bunu değerlendirecek bir şey bulamıyorum. O kafayla kitap falan da okuyacak halim olmuyor. Fallout, Far Cry gibi oyunları denedim ama hiç eğlenemedim sanırım rekabet arıyorum. League of Legends isimli arkadaşı indireyim mi?
Aşırı toxic mi topluluğu?
Bağımlılık yapma olasılığı gerçekten yüksek mi?

Voli ile oynamaya başlayabilirsin top lanede Taowb önerebilirim o gene golda göre falan hazırlıyor bana kalırsa fakat işine yarar sen oyna Tao izle öğretici izle alışırsın.
Voli oyna kolay beginner çarı metada da yeri sağlam.

@651016 Neye gülücük attın 😀

Ya dostum ne yaşadın en fazla Allah aşkına allahına mı sövdüler anlamıyorum 6. sınıfta TR zeri sıralamasında 30 ve 7. oldum neden bahsediyorsun neden bıraktın anlat.

Güzel cevabın için teşekkür ederim.

Voli ile oynamaya başlayabilirsin top lanede taowb önerebilirim o gene golda göre falan hazırlıyor bana kalırsa fakat işine yarar sen oyna tao izle öğretici izle alışırsın.
Voli oyna kolay beginner çarı metada da yeri sağlam.

@651016 neye gülücük attın 😀

Zeri karakterini ilk kez duydumda ben oyunu bıraktıkdan sonra çıkmış 2022'de sonrasını tahmin edersin 8.sınıf abim.(LoL'un neden zararlı olduğunu ileride anlarsın umarım).

Zeri karakterini ilk kez duydumda ben oyunu bıraktıkdan sonra çıkmış 2022'de sonrasını tahmin edersin 8.sınıf abim.

Dediklerimi inkar edemedin haklı olduğum için yaşıma mı laf ediyorsun ne komik adamsın.

Zeri karakterini ilk kez duydumda ben oyunu bıraktıkdan sonra çıkmış 2022'de sonrasını tahmin edersin 8.sınıf abim.(LoL'un neden zararlı olduğunu ileride anlarsın umarım).

Ne yapıyor alkol gibi karaciğere mi zarar veriyor akıl hastanesine mi gidiyorsun.
Kaç yaşındasın bilmem ama benden küçük birinin söylemesi gibi cümlelerin.

Hocam zararı nedir açıklayabilir misiniz ?

Gün içerisinde genel olarak ders çalışıyorum ve birkaç saat boş zamanım oluyor akşamları ama bunu değerlendirecek bir şey bulamıyorum. O kafayla kitap falan da okuyacak halim olmuyor. Fallout, Far Cry gibi oyunları denedim ama hiç eğlenemedim sanırım rekabet arıyorum. League of Legends isimli arkadaşı indireyim mi?
Aşırı toxic mi topluluğu?
Bağımlılık yapma olasılığı gerçekten yüksek mi?

Bağımlılık yapmaktan ziyade rekabetçi dediğimiz dereceli oyunlara girerseniz kaybetmek sinir bozucu olduğundan kazanmak isteyeceksiniz bu da bir tur daha oynamanıza neden olacak tüm rekabetçi oyunlarda geçerli bu, sizin kişiliğinize bağlı. LoL'e başlayacaksanız hazırladığım rehbere göz atmanızı tavsiye ederim. Yazı okumak istemezseniz oynatma listesi serisi var. Bu şekilde oyunda 4 5 ay boyunca öğrenmekle uğraşacağınız bilgileri 1 oynatma listesi ile anlatıyorum bahsettiğim rehber: Rehber: Yeni başlayanlar için League of Legends nasıl oynanır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı