LED ışığın portuna uygun adaptör nereden alınır?

01Asmodeus

Hectopat
Arkadaşlar merhaba muzige duyarli calisan bir LED isigim vardi serit şeklinde fakat bir gün durup dururken bozuldu. Adaptorun kablosunu oynattigimda saniyelik olarak 1-2 saniye isik yanip sonuyordu. Daha cok o kabloyu girisin icinde 360 derece dondururken ara ara anlik olarak alistigina sahit oldum. O yuzden adaptorun bozuk oldugunu dusunuyorum. Bu girisin adi nedir, uygun adaptöru nereden satin alabilirim? Bilen arkadaslarin yardimini bekliyorum.

IMG_1271.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam girişi değiştirmek biraz lehim ve montaj işlerini bilmeyi gerektirir. Kutunun içindeki devreden bozuk olan soketi havya ile söküp yerine yenisini lehimlemelisiniz. Tabiiki uyumlu şekilde soket tipini bularak. Bazen tak çıkar yaptıkça soketin iletken ayakları devreden ayrılabiliyor eğer lehimi de iyi yapılmamışsa. Belki tekrar ayaklarını kontrol edip temassızlık yaptığını düşüdüğünüz ayakları lehimleybilirsiniz. Bu arada adaptör de bozuk olaiblir. Genelde 12v modem adaptörleri ledleri de çalıştırır.

Kutunun sizdeki halinin fotoğrafını çekip atar mısınız? Ledler kutunuza hangi başlık ile nasıl bağlı onu görebilirsem belki size başka bir kontrolcü tavsiye edebilirim.

Hocam girişi değiştirmek biraz lehim ve montaj işlerini bilmeyi gerektirir. Kutunun içindeki devreden bozuk olan soketi havya ile söküp yerine yenisini lehimlemelisiniz. Tabiiki uyumlu şekilde soket tipini bularak. Bazen tak çıkar yaptıkça soketin iletken ayakları devreden ayrılabiliyor eğer lehimi de iyi yapılmamışsa. Belki tekrar ayaklarını kontrol edip temassızlık yaptığını düşüdüğünüz ayakları lehimleybilirsiniz. Bu arada adaptör de bozuk olaiblir. Genelde 12v modem adaptörleri ledleri de çalıştırır.

Kutunun sizdeki halinin fotoğrafını çekip atar mısınız? Ledler kutunuza hangi başlık ile nasıl bağlı onu görebilirsem belki size başka bir kontrolcü tavsiye edebilirim.
@KafadanKontak Hocam ben adaptor bozuk diye sapasaglam adaptoru parcalayip atmisim… Simdi yenisini siparis ettim fakat sorun adaptorden degilmis. Wifi adaptorune urunu taktim yine 1 saniyeligine isik geldi ve sonrasinda yine acilmadi acaba kumanda mi bozuk desem bilemiyorum. Urunu fise takarken 1 saniyeligine calisiyor cunku yine bozuk olmayan biseyi atmak istemiyorum.

forumda bir sorun var sanirim gorsel yukleyemiyorum.

Edit sorun kumandasindaymis, modemin adaptoru uydu ve kumandanin piliyle oynayip cikarip taktigimda calistirabildim. Bos yere cope atmisim adaptoru…

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı