Left 4 Dead 2 kaç saat sürüyor?

KreBteX

Centipat
Daha fazla  
Cümleten iyi geceler, L4D2'nin hikayesi var mı, varsa kaç saat sürer? Steam kütüphanesinde öylece duruyor, artık oynamalıyım gibi😀

Dosya Ekleri

• Steam 3.11.2024 16_08_20.png
    Steam 3.11.2024 16_08_20.png
    522,6 KB · Görüntüleme: 49
Oyunda farklı hikayeler farklı senaryolar var illa hepsini tüm zorluk seçenekleriyle bitirseniz en az 10 saat sürer bence ama oyun çok iyi 1 günde 6 saat oynamışlığım var.

L4D2 in ana hikaye modu 5 ana bölümden oluşuyor ancak sonradan güncellemeler ile iki adet daha bölüm eklendi ve L4D1 bölümleri de oyunda kendine yer buldu.

Tek oynarım diyorsan ara vermezsen 3-4 saatte çok rahat bitirirsin 5 ana bölümü. Tam hikaye gibi değil ama aynı şeyi versus modunda da oynayabilirsin. Hikayeyi merak ediyorum ne anlatıyor diye oynama merakın varsa hiç gerek yok direk online takıl.

Valla 10/10 oyun. 8-9 saat civarı sürer ama oyunun bir sınırı yok. Hikayesi şöyle ki Arc ya da sezonlara ayrılmış oluyor ve her sezon 4’er bölüm oluyor.
Örneğin ormanda başlayan bölümde ormandan kaçmaya çalıştığın 4 bölüm oynuyorsunuz ve her bölüm öncekinden daha zor oluyor.
Oyunun orijinalinde bunun gibi 10 civarında 4’er bölümlük sezon var ve 40-45 kadar bölüm var.
Bunlara ek steam atölyesinde zibil zibil ek bölüm ve çeşit çeşit silah modları var. Geçen kratos’un baltası ile zombi kesiyordum.

Teşekkür ederim dostlar, zaten beni hikayeden çok zombi olayı cezbediyor, indirip bakacağım sağ olun, iyi geceler dilerim.

Valla 10/10 oyun. 8-9 saat civarı sürer ama oyunun bir sınırı yok. Hikayesi şöyle ki Arc ya da sezonlara ayrılmış oluyor ve her sezon 4’er bölüm oluyor.
Örneğin ormanda başlayan bölümde ormandan kaçmaya çalıştığın 4 bölüm oynuyorsunuz ve her bölüm öncekinden daha zor oluyor.
Oyunun orijinalinde bunun gibi 10 civarında 4’er bölümlük sezon var ve 40-45 kadar bölüm var.
Bunlara ek steam atölyesinde zibil zibil ek bölüm ve çeşit çeşit silah modları var. Geçen kratos’un baltası ile zombi kesiyordum.
Ya da terk edilmiş hastane de başlayan bir sezon, zombilerle dolu şehir sokaklarında geçen bir sezon, sirk de geçen bir sezon. Çeşit çeşit var

Ya da terk edilmiş hastane de başlayan bir sezon, zombilerle dolu şehir sokaklarında geçen bir sezon, sirk de geçen bir sezon. Çeşit çeşit var
Online da oynanabiliyor .

Teşekkür ederim dostlar, zaten beni hikayeden çok zombi olayı cezbediyor, indirip bakacağım sağ olun, iyi geceler dilerim.
Tek başına oynarsan sıkılırsın benden söylemesi. Online da senaryo modunu 4 kişilik veya en zor seviyede 10 kişilik oynayabildiğin serverlar var onları dene. Hele alışırsan (zor gelir yeni başlayana) 10 a 10 versus modunda online atması inanılmaz keyifli.

L4D1 haritaları dahil oynayacağım diyorsan o 15 saati bulur ancak sadece L4D2 orjinal mapleri oynayacağım diyorsan o 5 adet sonradan eklenen 2 hikaye eklentisi ( Dark Passage ve Cold Stream) ile 5-6 saatte biter ''tek oynarsan''.

Ben bir ara indirmiştim arkadaşımla oynayamadım için sildim yani hiç oynamadım sence sararmı tek başıma ben her an savaştan çıkıp savaşa girmek isteyen biriyim.
Yani mesela dalga dalga mı geliyorlar biz mi ona gidiyoruz ve fazla ara sahne var mı?

Oyunda farklı hikayeler farklı senaryolar var illa hepsini tüm zorluk seçenekleriyle bitirseniz en az 10 saat sürer bence ama oyun çok iyi 1 günde 6 saat oynamışlığım var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı