time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 7 Ekim 2018 #1 Oyun beklenmedik bir şekilde donuyor veya direk çöküyor. Modları devre dışı bırakmayı ve oyun dosyalarını doğrulamayı denedim ama işe yaramadı. Arkadaşla aylardır bu sorunu yaşıyoruz. Oyun orijinal. Diğer oyunlarda bu sorunla karşılaşmadım. Logfile.rar
Oyun beklenmedik bir şekilde donuyor veya direk çöküyor. Modları devre dışı bırakmayı ve oyun dosyalarını doğrulamayı denedim ama işe yaramadı. Arkadaşla aylardır bu sorunu yaşıyoruz. Oyun orijinal. Diğer oyunlarda bu sorunla karşılaşmadım. Logfile.rar
Çözüm time to abandon ship 6 Ocak 2019 Sorun çözüldü. İndirdiğim bir skin yüzünden çöküyormuş. Steam Workshop :: Yennefer Vengerberg{The Witcher 3 :Wild Hunt}
Sorun çözüldü. İndirdiğim bir skin yüzünden çöküyormuş. Steam Workshop :: Yennefer Vengerberg{The Witcher 3 :Wild Hunt}
C cugi Hectopat Katılım 23 Mayıs 2016 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2018 #2 Left 4 Dead 2'de aynı sorun bende de var. Windows 10 ile alakalı bir sorunmuş diyorlar. Artı 0 Eksi
KS KS time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 6 Ocak 2019 #3 Sorun çözüldü. İndirdiğim bir skin yüzünden çöküyormuş. Steam Workshop :: Yennefer Vengerberg{The Witcher 3 :Wild Hunt} Artı 0 Eksi Çözüm
Sorun çözüldü. İndirdiğim bir skin yüzünden çöküyormuş. Steam Workshop :: Yennefer Vengerberg{The Witcher 3 :Wild Hunt}
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.553 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #4 Aynı sorun var, modsuz veya modlu donuyor. Artı 0 Eksi