Hocam hazır sistemdi hiç ellemedim SSD'yi. Steam'den oyun yüklüyorum 48 derece falan sizde nasıl? Bu arada attığınız fotodaki uygulama hangi uygulama?
Pc yi sıfırlayınca böyle oldu neden anlayamadım..Adata SSD toolbox. Adata'nın kendi yazılımı. Bir de o yazılım üzerinden kontrol edin. Ben yük altında maksimum 52-55 derece civarını gördüm. Daha yüksek sıcaklıkları görmedim.
Uygulamayı indirdim activate ettim hocam ne farkı oluyor aktifleştirdiğimizde?Pc yi sıfırlayınca böyle oldu neden anlayamadım..
PC'yi sıfırlayınca böyle oldu neden anlayamadım.
Uygulamayı indirdim activate ettim hocam ne farkı oluyor aktifleştirdiğimizde?
Siz activatelediniz mi hocam? Plakası mevcutAktivasyon garantiyle alakalı bir durum sanırım. Bende pek emin değilim. Kasanın içerisinde SSD'yi kontrol edin. Üzerinde mavi bir metal plaka var mı? Kutusundan soğutucu da çıkıyor bu SSD'nin.
Siz activatelediniz mi hocam? Plakası mevcut.
Bilemedim boşta önceden benim de 34 falandı ama şuan 37-38 oldu. 2 gündür çok şey indiriyorum ondan mı acabaEvet yazılımı ilk kurduğumda aktivasyonu yapmıştım. Plakası mevcutsa sorun yok hocam. Benim kullandığım anakartın kendi ısı plakası daha kalın. Büyük ihtimalle sıcaklık farkı ondan kaynaklıyordur. Kutudan çıkan SSD'nin kendi ısı bloğu daha ince bir yapıya sahip.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.