Legion 5 RTX 2060 14.300 TL'ye alınır mı?

LeRoux

Hectopat
Katılım
5 Eylül 2016
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar,
Mart ayında açtığım bir konuda Gaming laptop tavsiyesi almıştım. Benim sorduğum laptop ASUS ROG serisinden 2060'lı bir modeldi ama ona denk bir model olarak Legion 5 serisini de öneren çok kişi oldu. Ben ASUS'u tercih etmiştim ama şu an kardeşim de bir laptop almak istiyor, benim aklıma Legion 5 geldi.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...nabilir-bilgisayar-82b10048tx-pm-HB000015YJPW
Yeni versiyonlarının geldiğini duymuştum Legion'ların ama onlar 3060'lıydı sanırım. Bu model iş görür mü sizce, ne düşünüyorsunuz?
Not: Laptop daha uygun fiyatla İtopya'da satılıyor ama karta taksitli olarak burada daha avantajlı oluyor. Belirtmek isteyen olursa diye bunu da söylemek istedim.
 
Yok o mevzuyu ben kendi adıma halletmiştim. @seneraksu10 sRGB oranı yüksek olan versiyonuna yönlendirmişti beni. Ha yine Legion daha iyi diyorsanız yine sıkıntı yok, güzel bir makine almış oluruz.
Hocam çok geç geri dönüş yapıyorum ancak ben işlemci açısından konuşacak olursam bende şu anda MSI Alpha 15 a4dek var AMD Ryzen 7 4800H işlemcili ve AMD Rx5600m ekran kartlı. Bu cihazla AC Valhalla oynadığımda işlemci sıcaklığının 75 derece bandında gezdiğini, en yüksek değer olarak 84 dereceyi gördüğüne dair veri topladım. Bu değerleri oyunu Ultra grafik ayarlarında aldım ve gram kasma yok. Yanlış hatırlamıyorsam size önerdiğim Asus cihazda Intel i7 10870H işlemci vardı ve o cihazın işlemci sıcaklık değerleri aynı oyunda daha yüksek o yüzden gönül rahatlığıyla Legion modelini alabilirsiniz. Ama ben sizin yerinizde olsam Asus'un veya Legion'un yeni 3060 ekran kartlı serilerini alırdım. Tabi tercih sizin ama dediğim gibi Legion sizi kesinlikle üzmeyecektir
 
Hocam çok geç geri dönüş yapıyorum ancak ben işlemci açısından konuşacak olursam bende şu anda MSI Alpha 15 a4dek var AMD Ryzen 7 4800H işlemcili ve AMD RX5600M ekran kartlı. Bu cihazla AC Valhalla oynadığımda işlemci sıcaklığının 75 derece bandında gezdiğini, en yüksek değer olarak 84 dereceyi gördüğüne dair veri topladım. Bu değerleri oyunu Ultra grafik ayarlarında aldım ve gram kasma yok. Yanlış hatırlamıyorsam size önerdiğim ASUS cihazda Intel i7 10870h işlemci vardı ve o cihazın işlemci sıcaklık değerleri aynı oyunda daha yüksek o yüzden gönül rahatlığıyla Legion modelini alabilirsiniz. Ama ben sizin yerinizde olsam ASUS'un veya Legion'un yeni 3060 ekran kartlı serilerini alırdım. Tabi tercih sizin ama dediğim gibi Legion sizi kesinlikle üzmeyecektir.

Legion'a bende sıcak bakıyorum ki zaten kendim için açtığım konuda da çok önerilmişti. Kardeşim de laptop almak isteyince bana sordu, benim aklıma da direk Legion geldi. Ama işte yukarıdaki arkadaşlar fiyat yüksek deyince bende şimdilik bir arada kaldım. Bir de @egeoz316'nın önerdiği model de kafamı karıştırdı. Arada 500 lira oynuyor, 3060 var, diğer yandan da biraz forumda biraz da internette bakındım Legion genel özellikleriyle işte soğutması vs. olsun daha derli toplu bir cihaz gibi gördüm. Sadece 3060 için Acer'a yönelmek doğru olur mu bilemedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı