Legion 5 RTX 2060 3,682 TL!

Geçmiş olsun; forumdaki arkadaşlar yorumlarda onlarca kez uyardı, bence bu saatten sonra üzülmeniz bir fayda sağlamayacak, keşke en başta sipariş etmeseydiniz, o fiyata o laptopu kimse vermezdi zaten.
Ava giderken avlanmak...
 
Laptopu alan arkadaşlar geldiğinde fotoğrafını atabilir mi?
Öyle bir şey olmayacak hocam. Yarın hepsi iptal olur. Yarısını iptal edip, yarısına ürünü yollarlarsa bu sefer sundukları gerekçe ile çelişirler.
 
Cidden sinirlerim bozuldu. Adamlar parayı 5'ine kadar yatırmazsa hesap kesim tarihime geliyor ve 45 gün daha beklemem gerecek. Sırf bu yüzden cebimden fazladan 3800 TL'yi çıkartmam gerekecek. Cidden bazen firma ne kadar büyük olursa olsun güvenmemek gerekiyor. Dava edilecek olsak şansımı denerdim ama ABD firmasını dava etmek para ve zaman israfından başka hiçbir şey değil. En azından ders olmuş oldu bizim gibi aceleci olan arkadaşlara.

Ava giden avlanır :)
 
Sanal kart ile ödeme yapmıştım ve "In Process" aşamasında iptal edildi siparişim. Az önce mobil bankacılıktan kontrol ettim ödeme işlemi "Bekleyen İşlemler" den silinmişti ve kredi kartımın limiti geri gelmişti. Yani iade tamamlandı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı