Legion 5 RTX 2060 3,682 TL!

Hocam normalde umudum yoktu kargo aşamasındayken bile iptal edileceğinden emindim ancak fatura kesildi. İptal edilecek bir ürünün faturası kesilmez. Çünkü bir dükkan/satıcı bir ürünün faturasını kestiğinde o ürünün resmi garantisi başlar ve devlete bildirmek dolayısıyla vergi ödemek durumunda kalırlar. Satılmayacak veya iptal edilecek bir ürünün faturası dediğim gibi kesilmez. Fatura adıma kesildi ve aynı ürün bir başkası adına bir daha faturası kesilemez. Kısacası ürünü kesinlikle satın aldım. Umudum zaten yoktu alma konusunda ama faturayı gördüğümde satın aldığıma kesinlikle emin oldum.

İptal edilmesinin aslında bir yolu var. Mağaza devlete başvurup faturanın iptalini isteyecek ancak devlet muhtemelen reddeder zaten çünkü iptal edeceğiniz bir ürünün niye faturasını kestiniz diye sorar. Newegg gibi bir yerin açıkçası uğraşıcağını düşünmüyorum.

1614807427564.png
Ben cidden hiçbir şey anlamadım. Parayı sabaha doğru 5.00 gibi iade etmişler ama sizin gibi bazı kullanıcıların faturası kesilmiş. Cidden saçmalık!
 
Çinli madenci akrabama gönderdim. Akşam olmadan geri kalan hepsini alacağını söyledi. 🙃

Bu arada konuda link yok. Siteden aynı modeli aratınca da çıkmadı. Sanırım tükenmiş. 🤔
Orta sayfalarda paylaşılmıştı. Fiyat yükseldi ancak.
 
Aynı ürün galiba.
 

Geri
Yukarı