Legion 5'de Arctis 5 cızırtı yapıyor

dionysoss

Kilopat
Katılım
4 Kasım 2017
Mesajlar
1.295
Çözümler
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, öncelikle kulaklıkta sorun olduğunu pek sanmıyorum çünkü daha 2 gün öncesine kadar masaüstü bilgisayarımda bir problem olmadan çalışıyordu.

Kulaklığım Arctis 5, Laptop'um Legion 5 15ACH6H. R5 5600H + 3060 + 16 GB RAM. Kurulumu yaptım Valorant'a ve Discord'a girdim. Arctis 5 kullananlar bilir, ses 2 kanaldan gelir. Arctis 5 Chat ve Arctis 5 Game diye. Game kanalında normal Windows varsayılan sesler olur (oyun vs), Chat kanalında ise Discord tarzı uygulamaları koyarsınız, bunun sayesinde kulaklıktaki seviye ayarlayıcı sayesinde ikisinin arasındaki baskınlık seviyesini ayarlayabiliyorsunuz.

Şimdi sıkıntı şurada başlıyor, eğer sadece Chat kanalından ya da Game kanalından ses gelirse sıkıntı yok. Fakat ikisinden birden ses gelirse mesela Valorant'ta yürürken aynı zamanda arkadaşın da konuşursa Chat kanalında yani arkadaşın sesinde cızırtılar oluyor. Ses düzgün gelmiyor. Oyun sesinde bir problem yok. İkisini de Chat'e veya Game'e çevirirsem de bir problem olmuyor ama bu seviye ayarlayıcıyı kullanamıyorum.

Ses sürücüsü sildim-yükledim, çare olmadı, SteelSeries Engine yükledim, güncellemeleri yaptım, problem çözülmedi. Var mı bir fikri olan?
 
Voicemeeter gibi uygulamalarla deneyebilirsiniz. Bazı konularda tavsiye ediliyordu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı