starmywmidzy
Centipat
Daha fazla
Alınabilir,
GIGABYTE GS25F2 24.5" 200Hz 1ms HDMI DP HDR10 AdaptiveSync FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE GS25F2 24.5" 200Hz 1ms HDMI DP HDR10 AdaptiveSync FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GS25F2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Bunada bakabilirsin.
Daha uyguna KTC H25T7 almak daha mantikli. Ayni paneli kullaniyor Gigabyte ile. Ekstradan KTC arka aydinlatmasi daha iyi oldugu icin daha iyi parlaklik veriyor.
Konu sahibinin sorusuna gelirsek R24e onermem. Panel piyangodu olan bir model. Ayrıyeten parlaklik ve kontrast olarak daha kotu.
800:1 kontrast vakasını başka bir uzman hocamız yanlış ölçüm kaynaklı olduğunu belirtiyordu. Ekstra olarak bir arayüz ayarı ile belirgin şekilde kontrast arttırma özelliği var R24e'de.Konu sahibinin sorusuna gelirsek R24e onermem. Panel piyangodu olan bir model. Ayriyeten parlaklik ve kontrast olarak daha kotu.
Daha uyguna KTC H25T7 almak daha mantikli. Ayni paneli kullaniyor Gigabyte ile. Ekstradan KTC arka aydinlatmasi daha iyi oldugu icin daha iyi parlaklik veriyor.
Konu sahibinin sorusuna gelirsek R24e onermem. Panel piyangodu olan bir model. Ayrıyeten parlaklik ve kontrast olarak daha kotu.
Ya peki benim AOC monitoru tamir ettirmek ne kadar tutar(LCD ekrani catlamis fotoğraf ekledim).garantiye gonderdim (normalde minivik bir cizgi vardi sanirim kargoda kirilmis) 240 dolar istediler bende geri istedim monitoru. Burada bitilerine yaptirtmaya kalksam ne kadar tutar babam yaptiririm falan dedide.Eki Görüntüle 2552013
Ya peki benim AOC monitoru tamir ettirmek ne kadar tutar(LCD ekrani catlamis fotoğraf ekledim).garantiye gonderdim (normalde minivik bir cizgi vardi sanirim kargoda kirilmis) 240 dolar istediler bende geri istedim monitoru. Burada bitilerine yaptirtmaya kalksam ne kadar tutar babam yaptiririm falan dedide.Eki Görüntüle 2552013
Kargo ile gorustunuz mu?
Hayir gorussem halledilir mi ki ya