Legion R24e alınır mı?

starmywmidzy

Centipat
Daha fazla  
AOC 24G2SPAE (yanlış yazmiş olabilirim) kullaniyordum ama kirildi😔😔. Yeni monitor ariyordum Hepsiburada'da Legion R24e yi 4.5k ya buldum. Bütçem maksimum bu kadar falan zaten ogrenciyim. Konsoldan oyun oynamak icin ve laptopumu baglayip bir şeyler izlemek icin vs kullanıyorum. FPS oyunu falan cok oynamiyorum. İyi midir sizce bu ya acil lazim yeni monitor bir de bu da ucuz geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınabilir,

Bunada bakabilirsin.

Daha uyguna KTC H25T7 almak daha mantikli. Ayni paneli kullaniyor Gigabyte ile. Ekstradan KTC arka aydinlatmasi daha iyi oldugu icin daha iyi parlaklik veriyor.

Konu sahibinin sorusuna gelirsek R24e onermem. Panel piyangodu olan bir model. Ayriyeten parlaklik ve kontrast olarak daha kotu.

Konu sahibinin sorusuna gelirsek R24e onermem. Panel piyangodu olan bir model. Ayriyeten parlaklik ve kontrast olarak daha kotu.
800:1 kontrast vakasını başka bir uzman hocamız yanlış ölçüm kaynaklı olduğunu belirtiyordu. Ekstra olarak bir arayüz ayarı ile belirgin şekilde kontrast arttırma özelliği var R24e'de.

KTC ile benzerler kontrast olarak bi bakıma. 1000-1200 arası.

Genede parlaklık için herzaman KTC. Sadece adını temize çıkarmak istedim.

Daha uyguna KTC H25T7 almak daha mantikli. Ayni paneli kullaniyor Gigabyte ile. Ekstradan KTC arka aydinlatmasi daha iyi oldugu icin daha iyi parlaklik veriyor.

Konu sahibinin sorusuna gelirsek R24e onermem. Panel piyangodu olan bir model. Ayrıyeten parlaklik ve kontrast olarak daha kotu.

Ya peki benim AOC monitoru tamir ettirmek ne kadar tutar(lcd ekrani catlamis fotoğraf ekledim).garantiye gonderdim (normalde minivik bir cizgi vardi sanirim kargoda kirilmis) 240 dolar istediler bende geri istedim monitoru. Burada bitilerine yaptirtmaya kalksam ne kadar tutar babam yaptiririm falan dedide.
IMG-20250808-WA0012.jpeg

Ya peki benim AOC monitoru tamir ettirmek ne kadar tutar(LCD ekrani catlamis fotoğraf ekledim).garantiye gonderdim (normalde minivik bir cizgi vardi sanirim kargoda kirilmis) 240 dolar istediler bende geri istedim monitoru. Burada bitilerine yaptirtmaya kalksam ne kadar tutar babam yaptiririm falan dedide.Eki Görüntüle 2552013

Kargo ile gorustunuz mu?

Ya peki benim AOC monitoru tamir ettirmek ne kadar tutar(LCD ekrani catlamis fotoğraf ekledim).garantiye gonderdim (normalde minivik bir cizgi vardi sanirim kargoda kirilmis) 240 dolar istediler bende geri istedim monitoru. Burada bitilerine yaptirtmaya kalksam ne kadar tutar babam yaptiririm falan dedide.Eki Görüntüle 2552013

Sakın yaptırma panel gitmiş tamir parası yeni monitör parası zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı