Legion Y545 BIOS Update yapılmalı mı?

metoo.10

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo Legion Y545
İşlemci: İntel i5 9300h | 9 Nesil
Ekran Kartı: Nvidia GTX 1660Tİ | 6 GB
SSD: Nvme M2 SSD Kingston
Ram: 24 GB Ram 2667 Mhz
Legion Y545 kullanıyorum TR'de satılmıyor bu BIOS Update yapmam lazım mı? Yeniden yükleme ne demek? Korkuyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (39).png
    512,3 KB · Görüntüleme: 25
Elektiriğin giderse sorun çıkartabilir şarjın yoksa falan ya da USB'nin bağlantısı koparsa aynı konuyu bende açmıştım geçen haftalarda ama korkulcak bir şey yokmuş yükseltilirse iyi olur ama iyi geçerse sorun yok ama kötü geçerse büyük sıkıntı ve uğraş çıkartır ki satılmıyor diyorsun.

Legion Y545 kullanıyorum TR'de satılmıyor bu BIOS Update yapmam lazım mı? Yeniden yükleme ne demek? Korkuyorum.
Genelde BIOS güncellemeleri cihazın sorunlarını çözer, varsa güvenlik açıklarını giderir. Güncellemenin changelog'una bakabilirsiniz. Güç bağlantınızda bir sorun oluşmayacağına eminseniz yapın gitsin. Eski dizüstümde yaşadığımdan biliyorum; güç kesilirse BIOS çipinin sökülüp dışarıdan flaşlanması gerekebilir, onu da yetkili servis zaten yapmaz. İyi bir bilgisayarcı bulursanız cüzi bir miktara yaptırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…