LEGO parçaları nereden bulunabilir?

Kendim LEGO ile hediyelik bir eşya yapmayı düşünüyorum. İstediğim parçadan istediğim miktardan almanın bir yolu var mı? Yoksa toplu paketlerden alıp kendim seçmem mi gerekir?
Bazıları kilo ile satıyor. Bazı Lego Store'larda da satılıyor. Kilo ile toplu alırsanız parçaların fotoğrafını çekin uygulama size parçaları gösterip bunları yapabilirsin diyor.

Bazıları kilo ile satıyor. Bazı Lego Store'larda da satılıyor. Kilo ile toplu alırsanız parçaların fotoğrafını çekin uygulama size parçaları gösterip bunları yapabilirsin diyor.
Resmi mağazalarında mi oluyor hocam bu yoksa kendim mağaza mağaza dolaşıp mı sormalıyım?

Kendim LEGO ile hediyelik bir eşya yapmayı düşünüyorum. İstediğim parçadan istediğim miktardan almanın bir yolu var mı? Yoksa toplu paketlerden alıp kendim seçmem mi gerekir?
Bu bana güzel bir fikir verdi. Kızımın legolarından hediyelik.

Bu arada Sahibinden sitesinde 2. el temiz lego setleri var. Ya da indirimlerden set kovalayacaksınız aynı şunun gibi:

Mağazalarda internettekinden çok daha pahalı oluyorlar.

Eğer İstanbul'da iseniz Akasya AVM'deki Lego mağazasını bir gezebilirsiniz. Raflarda diğer arkadaşın belirttiği gibi her türlü lego kategori kategori alınabiliyor dilediğiniz adette.

• LEGO Pick a Brick: LEGO'nun resmi web sitesinde bulunan Pick a Brick bölümü, istediğiniz parçaları tek tek seçip satın almanıza olanak tanır. Bu şekilde, tam olarak ihtiyacınız olan parçaları alabilirsiniz.
  • BrickLink: Bu platform, LEGO parçalarını, setlerini ve minifigürlerini alıp satabileceğiniz geniş bir pazar yeridir. İstediğiniz parçaları arayıp, farklı satıcılardan temin edebilirsiniz. Detaylar için buraya göz atabilirsiniz.
  • Brick Owl: Bu site, milyonlarca LEGO parçasını stoklarında bulundurur ve ihtiyacınıza göre parçaları seçip satın alabilirsiniz.
  • DD Bricks: Toplu LEGO alımları için uygun fiyatlı seçenekler sunar. İhtiyacınıza göre ağırlık bazında LEGO parçaları satın alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı