Lehim makinesi için aksesuar önerileri

Şu anda elimden bundan var. Bu aldığım telden önce elektrikçide 10₺'ye satılan, herkesi lehimden soğutan o kalın lehimden vardı. Bilerek ince aldım bu arada, genellikle ince kullanmam gerekiyor, fazlasıyla işime geliyor.
Evet doğru. Daha sonra sünger ile silin.
Hiç sünger denemedim. Deneyeceğim. Teşekkür ederim.

Benim lehim makinem çok kalitesizdi, ben o turunculardan kullandım hep, karardı durdu. Geçenlerde baktım ucu lehim tutmuyor, bir zımparaladım kendine geldi. Sonra turuncu pastaya batırmamla kararıp lehim tutmaması bir oldu .

Bu arada, lehim sökme fitilini kullanmayı denedim ama kullandığım lehim makinesi lehimleri eritemedi. O an yeni bir makineye ihtiyacım olduğunu anladım.

Merhabalar. Class 968D bana ulaştı. Ancak birkaç sorum olacak:
Havyayı 300-350 derece kullanıyorum, işim bittiğinde 200 dereceye indirip şalterini kapatıyorum.

Ayrıca sıcak hava bölümünde hava akışını son hızda yapmama rağmen çok sessiz. 400 derecede sıcak havayı hissediyorum resmen. Bu normal.midir? Normal sıcak hava makinesi bu makineye göre kat ve kat daha sesliydi çünkü.

Ayrıca ısıtma makinesini standa koyduğumda 100 dereceye ulaştıyor, fan kapanıyor, ama sonra tekrar fan biraz daha çalışıp susuyor. Bu normal midir?
Kullanım kılavuzunda tam detay bulamadım.

Ayrıca makineler arası sıcaklık değiştirmek için kullanılan potansa çok sert basmam gerekiyor. Bu normal mi?

Yeni bir başlayan için önerileriniz neler? @nnca?

Dosya Ekleri

• 08D83A0E-C275-43B4-A2ED-EAD43EB4868A.jpeg
    1,3 MB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…