Lenovo B50-70 Performansı

Chariyev

Kilopat
Daha fazla  
Yurt dışından çok temiz ve uygun ikinci el bir Lenovo B50-70 getirtebilme şansım var. Model numarası 20384 sanırım Türkiye'deki numaralar farklı.

İ7- 4510U işlemcisi mevcut 2.00 GHz (4 CPUs) ~ 2.6 GHz
AMD Radeon R5 M230 ekran kartı
8 GB RAM'i mevcut.
Maximum oynayacağım oyun FIA 15 olur.

Sizce ne kadarlık bir performans alabilirim bu bilgisayardan? 1.5 yıldır Monster Abra a7 v5.1 kullanmaktayım onun işlemcisi daha yüksek ve ekran kartı nvidia GTX 850m ancak hiç memnun değilim. Hayatım boyunca kullandığım en kötü laptop diyebilirim. Laptoptan öyle bir ses çıkıyor ki son seste olmasına rağmen kucağımda film izlerken filmi duyamıyorum, müşteri hizmetleri de ısrarla bir sorun yok diyor. Lenovoyu almak istiyorum ancak tam da emin olamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazın işlemci neslinden yola çıkarsak eski bir makine olduğunu söyleyebiliriz, ekran kartına gelecek olursak, yabancı bir kaynakta (link vermiyorum, sonra reklam yaptım diye çiziyorlar) performans olarak Nvidia 820M'in altında olduğu yazılmış. Fiyata göre hareket etmeniz yararınıza olacaktır ama ben daha yeni modellere yönelmenizi tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı