Lenovo bilgisayarın Type-C girişi çalışmıyor

0tac

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, oyun oynamak icin bikgisayari açtım, her zaman kullandigim Type-C girisli kulakligi taktim ama bu sefer calismadi. Kulakligi telefonumda denedigimde calisiyor. Telefonumu bilgisayara Type-C'den bagladigimda da algilamiyor Type-C ile ilgili bir sorun var galiba. Normalde calisiyordu ama su an calismiyor sebebi ne olabilir?
Bilgisayar Lenovo 83GS.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir şeye güncelleme geldi mi? Ekstra olarak BIOS ayarlarını kurcaladınız mı? Ayarı olabilir BIOS içinden.

Herhangi bir şeye güncelleme geldi mi? Ekstra olarak BIOS ayarlarını kurcaladınız mı? Ayarı olabilir BIOS içinden.

Lenovo Vantage ve Windows Update ile baktim guncellemelere bir şey cikmadi. BIOS ile hiç oynamadim.

Lenovo Vantage ve Windows Update ile baktim guncellemelere bir şey cikmadi. BIOS ile hiç oynamadim.

BIOS Update varsa yapın ve BIOS ayarlarını kurcalayıp ayarı var mı yok mu bakınız.

BIOS Update varsa yapın ve BIOS ayarlarını kurcalayıp ayarı var mı yok mu bakınız.

Genelde BIOS guncellemeleri Lenovo Vantage'de cikiyor. Tekrardan bakip aksam yaparim varsa. Yani direkt Type-C yuvasi nedense calismiyor. BIOS'da hangi ayarlara bakmaliyim?

Genelde BIOS guncellemeleri Lenovo Vantage'de cikiyor. Tekrardan bakip aksam yaparim varsa. Yani direkt Type-C yuvasi nedense calismiyor. BIOS'da hangi ayarlara bakmaliyim?

BIOS üstünde Type-C yazan ayarlara bakın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı