Lenovo G24-20 23.8" alınır mı?

Bütçe
3500-3800
Evet arkadaşımda gördüğüm kutuya benziyor.
Evet, ben de youtube'dan unboxing videoları izledim kutularda problem yok. Şimdi mi stick bağlayıp denedim, ekran kalitesi olarak gözüme güzel geldi açıkçası. Youtube'dan videolar açıp oynattım son derece canlı görünüyor. Yanlardan baktığımda da görüntü bozulmuyor. Ancak madem IPS neden hiçbir yerinde IPS yazmıyor ekranın üstünde veya kutusunda hala ilginç.

Evet, ben de YouTube'dan unboxing videoları izledim kutularda problem yok. Şimdi Mi Stick bağlayıp denedim, ekran kalitesi olarak gözüme güzel geldi açıkçası. YouTube'dan videolar açıp oynattım son derece canlı görünüyor. Yanlardan baktığımda da görüntü bozulmuyor. Ancak madem IPS neden hiçbir yerinde IPS yazmıyor ekranın üstünde veya kutusunda hala ilginç.

Bende anlayamadım ama yandan bozulma yoksa IPS olması kesindir.
Biraz daha araştıracağım bu konuyu.

Ben şimdi TN panel ile IPS panel karşılaştırmalarına baktım, youtube videolarından hiç anlayamadım gerçekten. İki ekran da çok benzer geldi gözüme. Çok sinir bozucu, hala netleştiremedim.

Monitörü aldım ve şu an kullanıyorum acaba nasıl bir test yapmam gerekiyor içime kurt düşürdünüz :D

Ölü piksel ve ghosting testlerini yapın ilk.
Arkadaş kutuda IPS yazmıyor olmasından şüphelenmiş korkulacak bir şey yok IPS panel monitör.
Ben yine de test edeyim derseniz renk kalitesine ve sağdan soldan baktığınızda renk bozulması olup olmamasına bakın.

Ölü piksel ve ghosting testlerini yapın ilk.
Arkadaş kutuda IPS yazmıyor olmasından şüphelenmiş korkulacak bir şey yok IPS panel monitör.
Ben yine de test edeyim derseniz renk kalitesine ve sağdan soldan baktığınızda renk bozulması olup olmamasına bakın.

Ölü piksel ve ghosting testlerini yapmıştım ama arkadaş IPS şeyine değinince acaba mı dedim teşekkür ederim bilgilendirme için.

Ben de aynı ürünü Hepsiburada Nethouse satıcısından aldım. AMD Free Sync ve 0.5 ms tepki süresi olması gerekiyordu fakat bana NVIDIA G-Sync geldi. Kutu üzerinde tepki süresi de 1 ms yazıyor. Ayrıca sipariş ettiğim ürünün modeli 66cfgac1tk fakat bana 66cfgac1ww modeli geldi. Bana gelen modeli internette araştırdım fakat bilgi yok denecek kadar az. Bana eski bir model mi gönderildi. Bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok sevinirim. Bana gelen ürünün görsellerini paylaştım.

Dosya Ekleri

• 16779186191341396582578636886068.jpg
    16779186191341396582578636886068.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 94
  • 20230304_024021.jpg
    20230304_024021.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 101
Ben de aynı ürünü Hepsiburada Nethouse satıcısından aldım. AMD Free Sync ve 0.5 ms tepki süresi olması gerekiyordu fakat bana NVIDIA G-Sync geldi. Kutu üzerinde tepki süresi de 1 ms yazıyor. Ayrıca sipariş ettiğim ürünün modeli 66cfgac1tk fakat bana 66cfgac1ww modeli geldi. Bana gelen modeli internette araştırdım fakat bilgi yok denecek kadar az. Bana eski bir model mi gönderildi. Bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok sevinirim. Bana gelen ürünün görsellerini paylaştım.
Farklı geldiyse iade edebilirsiniz size kalmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı